Dvojica optuženih za pokolj u Moskvi priznala krivicu: Slijedi im doživotni zatvor

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Kakva farsa Putina, platio neke jadnike iz pripizidine da pobije vlastite ljude kako bi učvrstio svoju vladavinu i okrivio Ukrajinu. Fuj

Mhhhcmmhžcj

Rokice pa nije izetbegović!

Mhhhcmmhžcj

To samo poturad rade preko ševa....

Kkfkfkkfkfk

Isti juka nakaznu vam....

Rašovamseupišo

To samo poturad rade preko ševa.... ka Mhhhcmmhžcj Halo maj mune laški genocidaški, samo laješ ko kakva džukela, vrati se po sendvič i sokić kod ćore i mrš, hajde ti kod Riste sotonaša po sljedovanje jogurta.

Hkvvohvjvojv

Nabacivanje previše teksta u stvari odaje glupana, nesigurnog u sebe i svoju reč. Kratko ali hebitačno za provokaciju i jasno koncizno za nešto ozbiljnije. Moraćete vi kod mene na časove ;)

Baki

Zar ovakvi nisu izumrli? Neandertalac,

Opa, opa, opala

Zar ovakvi nisu izumrli? Neandertalac, ka Baki Nisu, ima ih po BiH na pasija preskakala. Omiljene face Alije Izetbegovića.

Vasilije Vjačnojapamni

Naj volim više kad me vladika Kačko pričesti na jutru i zaprdi mi ga do balče in the sraljicu. OboŽAjem Oto!

/ Najnovije