Horor: Dvogodišnja djevojčica pretučena na smrt, optužena dadilja

0
Radiosarajevo.ba
Horor: Dvogodišnja djevojčica pretučena na smrt, optužena dadilja
Foto: Sandy Springs Police Department / Kristie Flood

Kristie Flood (29) suočena je s optužbama za ubistvo dvogodišnje djevojčice koju je čuvala.

Policijska uprava Sandy Springs navela je da je pokrenuta istraga 9. decembra nakon što su dobili poziv da dijete ne daje znakove života u stanu na Monterey Parkwayu u Sandy Springsu.

"Pozvali smo 911. Djetetu su dali CPR i prevezli je u bolnicu gdje ju je medicinsko osoblje kasnije proglasilo mrtvom", kazao je narednik Salvador Ortega, iz policijske uprave Sandy Springs, piše Fox5.

Utvrđeno je da je smrt curice Fallon ubistvo.

Njena majka je rekla da je uhapšena Flood njihova bliska prijateljica i dadilja, te da se o malenoj brinula tri dana sedmično.

Dadilja je, kako prenose mediji, kazala da se curica povrijedila na igrlištu, ali je obudkcija pokazala da je malena Fallon dobila teške povrede koje su rezultirale smrću. Utvrđeno je da je djevojčica imala veliki prijelom lobanje, razderanu slezenu, jetru i debelo crijevo.

Ono što je posebno zabrinjavajuće je što je u nalogu za hapšenje opisano da je dadilja pretraživala Google

Naime, istražitelji koji su pregledavali Floodin telefon navodno su pronašli pretrage poput "kakav tip ljudi uživa zlostavljati tuđu djecu" i "što znači iznenadni poriv da pretučete dijete koje nije vaše".

Flood je privedena i optužena za teško ubistvo i okrutnost prema djeci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije