Dvadeset godina od 11. septembra: Potresni snimci posljednjih javljanja

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Zašto ne napišete da je među napadačima bilo i vaših, sa BiH pasošom?

NKZenica

Svi se sječamo insceniranog rušenja nebodera. Ima onih koji se nesječaju. Ovim putem svjetski mediji osim RadioSarajeva, podjsečaju javnost da je Američka politika spremna reči sitinu, da je ona sama srušila nebodere da bi učvrstila svoje pozicije u zemljama u kojima Amerika preko UN pljačka prirodna bogatstva, sirovine i izvore energije od kojih zavisi.

Rus-mir

Nakon ovoga je igra prebačena na istok, gdje se i danas vodi. I ne prestaje.

Axa

Zašto ne napišete da je među napadačima bilo i vaših, sa BiH pasošom? ka Gost A zašto ti, s nekim "boljim" pasošem, pišeš svoje usrane maloumne komentare na BiH portalu?

DUDEK Krivousti Njofra

Režija KorporaCIONIZMA i CIONIZMA da bi se uništio islamski civilizacijski svijet...počelo je sa napadom na Sadama Huseina...i Irak ..da ne bi bilo vidljivo dalji nastavak AGRESIJE...onda se ovo režira..

DUDEK Krivousti Njofra

@ Gost...jah ZABORAVI...POPIJ PRALJKOVACU SMIRI se

Rus-mir

Za 9/11 su islamske države platile visoku cijenu i još je plaćaju..Doduše Talibani su pobijkedili Ameriku. LOL

Gost

Baš lijepi komentari naših Bošnja. Između redova se može pročitati da se slažu i da je Bin Laden uradio dobru stvar.

Rus-mir

"ISIS-K, još nismo završili s vama". Američki predsjednik je također zaključio: "Nećemo oprostiti ni zaboraviti, lovit ćemo vas do kraja svijeta i platit ćete cijenu."

Rus-mir

@Ox: "ISIS-K, još nismo završili s vama". Američki predsjednik je također zaključio: "Nećemo oprostiti ni zaboraviti, lovit ćemo vas do kraja svijeta i platit ćete cijenu."

Ox

>>@Ox: "ISIS-K, još nismo završili s vama". Američki predsjednik je također zaključio: "Nećemo oprostiti ni zaboraviti, lovit ćemo vas do kraja svijeta i platit ćete cijenu." ka Rus-mir<< - Ma o čemu ti, provincijski papčiću?

Rus-mir

@Ox, Igrale se delije na sred zemlje Sirije. Igra kolo do kola, čulo se do Stambola. lol

Ox

@Ox, Igrale se delije na sred zemlje Sirije. Igra kolo do kola, čulo se do Stambola. lol ka Rus-mir Jaka ti je poezija jarane, samo si na pogrešnoj adresi, biće da su ta kola jedino što si u životu naučio i čuo, ali si nažalost i ostao na tom levelu obrazovanja ....

Ovo je karma za Srbiju

https://www.youtube.com/watch?v=qHsr45y7Ov8

Gost

Chim se pravo prosipa. Govori neistine ali ne znači da on to zna. Možda je uvjeren da je u pravu. Ne treba braniti Ameriku, neka se sama brani kad je supersila, a druga stvar po čitavoj kugli zemaljskoj su pravili nered kad su god htjeli. Ali ovo Srbi i Hrvati i bosanski narod... Onda ne zna ni naziv Zemlje u kojoj predpostavljam živi...

@NK Zenica

Svi se sječamo insceniranog rušenja nebodera. Ima onih koji se nesječaju. Ovim putem svjetski mediji osim RadioSarajeva, podjsečaju javnost da je Američka politika spremna reči sitinu, da je ona sama srušila nebodere da bi učvrstila svoje pozicije u zemljama u kojima Amerika preko UN pljačka prirodna bogatstva, sirovine i izvore energije od kojih zavisi. ka NKZenica<< I u Francuskoj je isto insceniran samoubilački napadi jel tako

/ Najnovije