Donald Trump predstavio svoj brend patika: Prodaju se po veoma visokoj cijeni

7
Radiosarajevo.ba
Donald Trump predstavio svoj brend patika: Prodaju se po veoma visokoj cijeni
Radiosarajevo.ba / Trump predstavio svoj brend patika

Bivši američki predsjednik Donald Trump nije gubio vrijeme nakon što mu je njujorški sud naložio plaćanje kazne od 354,9 miliona dolara zbog lažnog precjenjivanja svoje neto vrijednosti.

Dan nakon ove presude, Trump je predstavio vlastiti brend patika na događaju Sneaker Con u Philadelphiji, nazvanom "Najveća revija patika na svijetu".

Izrađene u sjajnom zlatnom tonu s detaljima američke zastave i logom slova "T", ove patike, nazvane Never Surrender High-Tops, prodaju se po cijeni od 399 dolara (725 KM) na web stranici.

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Osim patika, stranica nudi i Trumpovu kolonjsku vodu i parfem marke Victory47 po cijeni od 99 dolara (179 KM) po bočici.

Treba napomenuti da se na web stranici ističe kako patike nemaju veze s Trumpovom kampanjom, iako su neki zvaničnici Trumpove kampanje promovirali ovaj proizvod putem online objava.

S obzirom na atraktivan dizajn i kontroverznu povezanost s bivšim predsjednikom, svi dostupni primjerci patika rasprodani su odmah nakon predstavljanja, prema izvještajima američkih medija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije