Dobre vijesti iz Kremlja: Evo kada bi se invazija na Ukrajinu mogla završiti

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Da bi ostvarii minimum svih minimuma (ne kao što je planirao, da uzme cijelu Ukrajinu) - dakle, da se makar s nečim što može slagati Rusima da je "pobjeda" vrati u Rusiju on mora spojiti Krim, Donbas i Lugansk. Da bi to uradio mora u najkraćem mogućem vremenu počiniti etničko čišćenje ogromnih razmjera i genocid. Sravniti sa.zemljom i pobiti sve u, na primjer, Odesi. Tako da nemojte to objavljivati kao dobru vijest, užasno je to.

superhik

Koji ciljevi majke ti , šta ste postigli ? Vas tek očekuju posljedice vaših ciljeva .

Sašio mi Đurica

Koji ciljevi majke ti , šta ste postigli ? Vas tek očekuju posljedice vaših ciljeva . ka superhik Nemojmo se zavaravati, ti ciljevi su vječni, kao i Velika Srbija (sada srpski svet). SLAVA UKRAJINI.

/ Najnovije