Dječak Islam proglašen herojem u Rusiji: Spasio više od 100 ljudi u napadu u Moskvi

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Providno i prejadno

Dakle, režiji nigdje kraja...

Xugchcicivh

Dečko je za šta postoji i snimak zaista usmeravao ljude ka bezbednom izlazu. Za novo američko poture svaki napor da se izgrade simboli za srećniji život u višenacinalnim zajednicama deluje kao režija. Ništa novo u memli jarku ;)

Borac sa Žuči

Dakle, režiji nigdje kraja... ka Providno i prejadno Nekad u nekom stravičnom događaju odjednom pojavi slučajni heroj. Takvi heroji najčešće to herojsko djelo naprave istiktivno, ne planirano. Tako jedno hrrojsko djelo desilo se pred raspad Jugoslavije u Beogradu. Tada je mladi beogradski student dao svoj život za život turskog ambasadora. Slučajno se zatekao na tom mjestu i instiktivno se bacio na atentatora. Normalno, postao je heroj Turske. Danas ga vjerovatno ni u Beogradu niko i ne pomene.

Chivouvubpibpbi

Kada vam ameri budu ponovo masovne dženaze režirala nadam se da će biti uverljivije. Sa više ovih novih efekata i to... ;)

🙈🙉🙊

Dečko je za šta postoji i snimak zaista usmeravao ljude ka bezbednom izlazu. Za novo američko poture svaki napor da se izgrade simboli za srećniji život u višenacinalnim zajednicama deluje kao režija. Ništa novo u memli jarku ;) ka Xugchcicivh Ne kontam

Živan zvani Žika

Ne kontam ka 🙈🙉🙊 A šta da kontas druže, to je Žika iz Niš. Njega niko ne konta.

Xgjcigcihvvkh

Začudilo bi me da majmun konta...

I tako...

Začudilo bi me da majmun konta... ka Xgjcigcihvvkh Žiko, nema šta ni da skonta. Bljuvotine se ne kontaju.

Guest

Dvorana Muslim Magovejev... garderober spasitelj Islam K(H)alilov... zlotvori "islamisti"? Šta znamo o Moskvi?

***

***

Borac sa Žuči

***

/ Najnovije