Djeca Palestine ustala protiv nasilja u Gazi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KLOSA

TESKO DJECO DRAGA DA CE TAJ APEL ISTA PROMJENUTI KAD SU CIFUTI NA VODECIM POZICIJAMA U CIJELOM SVIJETU A GORISU CIFUTI KOJI SA NJIMA SURADZUJU I TO SU VAM ISTO NEPRIJATELJI POCEV OMUSLIMANSKIH DRZAVA KRSCANSKIH ITD NEK VAM JE ALLAH NA POMOCI

Pravda

E mala draga djeca sto nemaju djetinjstvo, nemaju zivot kakav dolikuje svakom covjeku, ja sam dijete koje je rat provelo u Sarajevu, bili smo gladni, zedni, prljavi, obuceni sta imamo i uprkos granatama i sirenama igrali se u prasnjavim i razrusenim ulicama! Samo sto se ja toga sjecam da je bilo a oni nazalost i radjaju se i zive u tim okolnostima! Ne znam do kada ce svijet vise gledati ovo i ne poduzimati nista!

Klosa Sehid

Nisi dobar u glavi, odrazava ti se na pisanje. A da si glupi baustelac, jasno je iz svega.

Sasa

A ne govorite da su od Maja do danas petogodisnju djecu takodje ubili, dvanaest godina dijeye takodje, onda na sahrani tom djrtetu ubili jos jedno od 18god. Poluvijesti su takodje vasa podrska cionistickoj apartheid bagri koja generacije unistava citave.

Hercegovac u Bosni

Na kraju priče jevreji sami sabi cine nepravdu.Kako sijes tako zanjes.Sve je ovo dokaz ,sami se svojim rukama u propast bacaju, nažalost.

/ Najnovije