Deutsche Welle donosi šokantan tekst: Ukrajina gubi, to je priznao i Zelenski

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa kako to....

... zar nisu mediji do maloprije izvjestavali o raspadu Rusa?

Fao

S obzirom da je bio plan osvojiti Kijev za sedam dana, Ukraina je pobjednik jer se odbranila i to herojski. Uprkos licemjernim lažovim iz Njemačke i Pariza.

Objektivan i nepristran

S obzirom da je bio plan osvojiti Kijev za sedam dana, Ukraina je pobjednik jer se odbranila i to herojski. Uprkos licemjernim lažovim iz Njemačke i Pariza. ka Fao ******************************** Za tvoju informaciju ODMAH PRVI DAN sukoba ruski helikopteri sa specijalcima sletjeli u Kijev. Potraga za Zelembacem. Ovo ti je info iz prve ruke, nas Sarajlija koji je bio tamo na radu...

Dada

Rusi su tigar od papira.

zar nije zapad i do sada pomagao

zelenko trazi pomoc

2024

Veći problem od Rusije će biti njemačka 2024 godine, arijevski mentalitet je nešto čemu pijani Rus ne može ni prismrditi... Danas više nema te ruske zime koju sofisticirane vojne jakne i čizme ne mogu podnijeti. Ukraina će biti podjeljena na zapadnu i istočnu do 2030. Kada će vjerovatno uslijediti veliki svjetski rat između tri svjetske sile dok ce Britanija zajedno sa Turskom kao predstavnicima neutralnih sila izbjeći ovaj obračun ali ni u kojoj mjeri neće izbjeći katastrofu koja će se dogoditi.

Rusija je pokrenula svoj raspad

U preslagivanju geopolitike izazvane Rusijskom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF kao sto se raspala AU monarhija nakon poraza u 1WW. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Nestaje Rusko Carstvo.

Za

Ukrajinu bi bolje bilo da je ostala neutralna ovako ce izgubiti pola stanovnistva i pola zemlje Evropljani i Ameri ih navukli na tanak led pa ih izdale a mi cemo svi platiti racun pa sad govorite Slava Ukrajini

/ Najnovije