Desetine poginulih i stotine povrijeđenih u novom brutalnom napadu Izraela na mirnu zonu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo nestanak hamasa

i prekid palestinske podrske teroristima su garant Izraela

Smrt CIONIZMU SLOBODA UMMETU i čovjeku svijeta

SMRT CIONIZMU SLOBODA UMMETU i čovjeku svijeta...

maminacuja

Znaci, vodje Hamasa se kriju medju jadnim narodom i narod gine radi njih. Koga onda zaliti? Jedni jadni i zatucani, drugi pokvareni da pokvareniji ne mogu biti.

Za ishranu ukrainu

Cijeli svijet se digao da pomaže jer su kršaani.Ništa ni oni nisu bolji od Rusije ****o ****o.A Jadnom narodu u Palestine ne žele pomoći Zatim žakim što ih Hitler nije dokusirio

Borac sa Žuči

Dokumenti i svjedočenja do kojih je došao list Haaretz otkrivaju da je operativna naredba Hannibal, koja nalaže upotrebu sile kako bi se spriječilo odvođenje vojnika u zarobljeništvo, bila primijenjena u tri vojna objekta u koja se infiltrirao Hamas, potencijalno ugrožavajući i civile. Očito da je 7.10.2023. izraelska vojska pobila više jevreja od Hamasa. Šta je Hanibalova direktiva? Direktiva, poznata i kao Hanibalova procedura ili Hanibalov protokol, je izraelska vojna doktrina koja predviđa upotrebu maksimalne sile u slučaju otmice vojnika. “Otvarat ćete vatru bez ograničenja, kako biste spriječili otmicu”, pri čemu se upotreba sile provodi čak i uz rizik da se ubije zarobljeni vojnik. Osim pucanja na otmičare, vojnici mogu pucati na raskrsnice, puteve, autoputeve i druge puteve koje protivnici mogu provući kidnapovanog vojnika. Izraelska vojska je negirala tumačenje direktive koja dozvoljava ubijanje njihovih kolega vojnika, ali izraelski vojnici, shvatili su to kao dozvolu da rade upravo to, jer je to više nego scenarij u kojem je vojnik zarobljen. Direktiva se usmeno dijeli kao naredba komandantima jedinica. “Nikad se ne dijeli u obliku pisane naredbe ili teksta, takvo je pravilo”. Normalno da će ovaj procionistički portal ovo da obriše. Međutim istina se nikad nije mogla sakriti, pa i genocid nad palestincima.

Borac sa Žuči

Netanyahu nakon ubistva više od 90 civila priznao: Nisam siguran da smo ubili Deifa

/ Najnovije