Danska poručila Moskvi: 'Sad vidite šta se desi kad se napadne slobodna zemlja'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Sta se desi kada nato napadne suverenu zemlju bez odluke savjeta bezbjednosti un a koja ratuje na svojoj teritoriji? Bombardujuci civilne mete i infrastrukturu. Desi se da kada se pokrene tuzba u Strazburu da se oni pozovu na imunitet jer imaju pravo da bombarduju koga hoce i kad hoce. Smrt fasizmu i nato okupatoru!

Ljiljan

Sta se desi kada nato napadne suverenu zemlju bez odluke savjeta bezbjednosti un a koja ratuje na svojoj teritoriji? Bombardujuci civilne mete i infrastrukturu. Desi se da kada se pokrene tuzba u Strazburu da se oni pozovu na imunitet jer imaju pravo da bombarduju koga hoce i kad hoce. Smrt fasizmu i nato okupatoru! ka Miki OD DEVEDESETIH KADA JE SVIHET VIDIO KO SU SERVI ,OD TADA JE SMRDIJA LEGALNA NATO META A TAKO JE I DANAS!

Samo uporedi ove beskicmene, neokvaziliberalne politicarke na zapadu sa Putinom i Lavrovom, pa ce ti sve biti jasno ko je ko.

.

Miki

Klasicno muslimansko razmisljanje... Niko nikoga ne smije da napada kada mu se prohtije a da uz to jos i ne odgovara za zlocin. Izmisljeni termin "legitimna vojna meta" je krajnji odraz fašizma 21. vijeka i isti treba da odgovaraju za ratni zlocin a termin su stvorili fašisti kao toni bler i kuća klintonovih da bi otimali prirodne resurse od zemalja koje ne mogu da se odbrane od visestruko jaceg agresora. Istu politiku su nastavili u iraqu pa u avganistanu a za okupaciju sirije ih je sprijecila rusija. Smrt fašistima koji napadaju. Smrt usa. Smrt nato fašistima bih nece u nato. Branicemo mladu bosnu!

gost

Klasicno muslimansko razmisljanje... Niko nikoga ne smije da napada kada mu se prohtije a da uz to jos i ne odgovara za zlocin. Izmisljeni termin "legitimna vojna meta" je krajnji odraz fašizma 21. vijeka i isti treba da odgovaraju za ratni zlocin a termin su stvorili fašisti kao toni bler i kuća klintonovih da bi otimali prirodne resurse od zemalja koje ne mogu da se odbrane od visestruko jaceg agresora. Istu politiku su nastavili u iraqu pa u avganistanu a za okupaciju sirije ih je sprijecila rusija. Smrt fašistima koji napadaju. Smrt usa. Smrt nato fašistima bih nece u nato. Branicemo mladu bosnu! ka Miki Seljačino, stvarno si postao naporan sa svojim idiotskim razmišljanjem. Smrt rusima i srbima !!!!!

@Miki

Tako izgleda distorzirano velikosrpsko pravoslavno razmišljanje. Porediš bombardovanje Srbije zbog etničkog čišćenja na Kosovu i sprječavanja genocida da se desi kao što se desio u Srebrenici. Svijet pamti istoriju i postupke Srbije koja je krenula sa svom silom da protjera, rastjera i pobije Albance na Kosovu, samo intervencija NATO pakta je spriječila najgori scenariji. NATO i Zapad je naučio nešto iz rata u BiH i reagovali su 5 do 12, isto kao što danas pumpaju Ukrajinu oružijem u legitimnoj odrbani Ukrajine od nadrogiranih ruskih hordi koji u biti rade isti ono što su decenijama ranije radili...od Avganistana, Libije, Sirije, i Afrike gdje su Wagnerovci, teroristička organizacija, posijala smrt i patnje narodima. A samo da te podsjetim pošto ni ne znaš gdje si šupalj da je rat u Avganistanu i Iraku podržala čak i Rusija i taj Putin koji je održao govor u NATO-u tada i kojem su pljeskali...dakle ne kaki jer nemaš pojma.

Miki

Znaci kad srbi napadnu siptarske teroriste to je pokusaj genocida a kad ukrajinci napadnu ruse na istocnoj teritoriji onda je to odbrana. Rusi su drogirani i zasluzili su taj napad a siptari su civili i pretrpili bi genocid? Jel tako pise CNN? Ne moze jedna zemlja da napada drugu kako hoce i kad hoce a da ne odgovara za ratni zlocin. Optuzba za genocid srba na kosovu je americka i nato optuzba a ne optuzba ujedinjenih nacija shvatas? Okupaciju iraqa rusija nikada nije podrzala i uvijek ju je osudjivala ali ispranom mozgu koji smatra da usa i nato mogu da napadnu bilo koju zemlju i uniste je na demokratski nacin bez ikakve osude haaga za ratni zlocin protiv civila ne vrijedi pricati. Kako raspravljati sa nekim ko tvrdi da je uredu ubijati iračke civile i ne odgovarati za to.

Uk

Ukrajina slobodna, hahahah, korumpirana naci drzava koju su iskoristili ameri za pritisak na Rusiju i sad neduzni narod placa cinenu toga, a Zelenski zlocinac milioner.

/ Najnovije