Da li je kraljica Elizabeta II "trolala" Trumpa

Radiosarajevo.ba
Da li je kraljica Elizabeta II "trolala" Trumpa
PrtScr / Broš koji je njena majka nosila na Kraljevoj sahrani
Društvene mreže su tokom posjete Američkog predsjednika Donalda Trump-a Londonu brujale o broševima Kraljice Elizabete II. 

Naime, prošle sedmice Donald Trump i prva dama Melania Trump posjetilili su London, ova posjeta nije bila najbolje prihvaćena, širom grada održani su protesti zbog ovoga.

Jedan od korisnika Twittera je napisao kako je Kraljičino oblačenje i izbor broševa jedan vid protesta, protiv njegove posjete.

SamuraiKnitter ističe na svom profilu kako su mnogi propustili, ovaj njena potez. Prema njegovim tvrdnjama ona je nosila tri različita broša, dok je Trump bio u posjeti, a svaki od njih ima različito značenje.

Prema ovoj teoriji, na dan kad je Trumo stigao u London(12. jula), Kraljica je nosila broš koji su joj poklonili predsjednik Barack Obama i Michelle Obama.

Broš koji je dobila od porodice Obama - undefined

PrtScr: Broš koji je dobila od porodice Obama

Naredni dan Kraljica je nosila Sapphire Jubillee broš. Korisnici na Twitteru su napisali da je ovaj broš Kraljica je dobila kao poklon od Kanade, a SamuraiKnitter je na svom profilu napisao da je ovo zanimljvo zbog toga što Trump stalno vrijeđa Kanadu.

Broš koji je dobila od Kanade - undefined

PrtScr: Broš koji je dobila od Kanade

Kada je dočekala svoje goste na čaju nosila je možda najkontroverzniji bedž od svih. Radi se o bedžu koji joj je dala njena majka, a koji je ona nosila na očevoj sahrani.

 

 

Broš koji je njena majka nosila na Kraljevoj sahrani - undefined

PrtScr: Broš koji je njena majka nosila na Kraljevoj sahrani

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije