Da li Izrael može ekonomski izdržati rat u Palestini?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dok

Hamerika placa. nema bojazni za cionisticku drzavu.

Nebojsa

Islamizirani Srbi su se isto to pitali i za Rusiju kada je poceo rat u Ukrajini. Pa sta bi?! Ukrajina srusena, Rusima ne ide lose ekonomski uprkos svim sankcijama. Odavno vam se prividja i ekonsmki kolaps Republike Srpske. Nije vama podanicima lako.

Varšavski ustanak, Palestinski ustanak

Varšavski ustanak, Palestinski ustanak ima li tu razlike? Varšavski ustanak u Drugom svjetskom ratu je li i to bio teroristički akt poljskih jevreja. Jevreji su u Varšavi živjeli u Varšavskom getu, a Palestinci danas žive u getu koje se naziva Gaza. Ima li tu suštinske razlike, ili je sve totalni cinizam zapadnih tzv. demokratija koje su u zadnje vrijem na čudan način širile tzv. demokratiju. Zahvaljujući zapadnoj demokratiji danas je desetak miliona stanovnika Zemlje manje.

@Nebojša

Kao što se vama godinama priviđa nestanak EU pa nikako da dočekate taj dan. Naprotiv, EU svakim danom sve veća. Još malo i BiH, Kosovo, Makedonija, CG ulaze u EU I NATO (CG već jeste). Rs da ne komentarišem, sve se vidi, ko hoće da vidi. "Rusiji ne ide loše" kažeš ti nama. Sigurno je tako, bili na Kuriru, Hepiju, Informeru... toliko joj dobro ide da je to bruka za "drugu" vojsku svijeta.

***

***

Koel

Onda ce ti iran hebati mamu pa vas nece biti nikako

***

***

***

***

***

***

***

***

Hmmm

***

???

Lijepe riječi su ukras!

Za administratora

Lijepe riječi su ukras!

Za administratora

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije