Čelnik britanskog Glavnog štaba: Pripremite se za novi europski kopneni rat

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pederoliberal, nakav "sir" (feta, trapist), on nesto najavljuje, bjezi skloni se ljigavce...

Rus gazi, Rus osvaja, Putin car vasione, svemira...

Bosanac

Bolesne ruske zivotinje laju ko i srpske zivotinje umjesto da zive

Opal

Bolesne ruske zivotinje laju ko i srpske zivotinje umjesto da zive ka Bosanac Ti si bolestan, umobolnik!

Nemojte ze zahebavati rusija je sila No1! Imaju kabrio tenkove - svaki bez kupole, univerzalne brodove podmornice...Sad plovi, idući tren već je k`o podmornica .. Svaki ruski vojnik osposobljen je da kompletno kupatilo demontira za 15 minuta!!! Ako još WC skoljku, TV i radijator uspije poslati u roku od 30 minuta u rusiju, postaje pripadniko specnatza... Ma sila je to... Slava Ukrajini

Role

Britanci i Amerikanci pročitali Ruse, znaju da Putler samo razumije jezik sile. Rusi će završiti na smetljištu istorije.

Rus gazi, Rus osvaja, Putin car vasione, svemira... ka Pederoliberal, nakav "sir" (feta, trapist), on nesto najavljuje, bjezi skloni se ljigavce... I ja imam jednog takvog... Gazi, osvaja... Car vasione.. Svemira.. Evo mi ga u gaćama...

Леми

Спрем' те ж, се спрем' те Британци силна ће борба да буде! Покупите у резерву све оне из геј параде. Они су најјачи борци!

/ Najnovije