Čak 440.000 vjernika napustilo dvije kršćanske crkve u Njemačkoj

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Svi ce oni preci na Islam. Krscanstvo je izmisljena religija , a rimokatolicka i pravoslavna godina 2000 hiljade godina ubjedjuju narod da je Isus stvarna licnost , a ne lik iz Bajke . Ako je stvarna licnost cemu sv akodnevno ubjedjivanje da je stvarna licnost !

Ddr

Kršćanstvo je izmišljena religija gdje ima da se pojavljuju nake vile po brdima. Ludaci vjeruju u svašta.

Dudek Krivousti Njofra

Masala...sve su to nekadašnji arijsnisti

NN

Samo da znate. Meni su roditelji dali muslimansko ime kao i ovome ahmaku Ddr., i automaski smo muslimani, a da zato nismo morali nista uraditi. Moj pogani jezik me udaljava od Boga iako mi moje neznanje govori da sam ja zbog imena sljedbenik Islama. Kao sto vidite volim izmisljati bajke i vriejedzati krscane iako to ISlam strogo zabranjuje. Nemojte mi zamjeriti nisam samno ja kriv, sto sam takav.

NN

Svaka religija na ovome svijetu ima ime za svoga boga samo hriscansko-krscanska religija vjeruje u bezimenog boga tj. njihov bog nema ime ! Pametnom dosta !

Pehlivan

Svaka religija je izmišljena, skupa sa idejom o postojanju boga. Fascinantno je kako odrasli ljudi mogu vjerovati, ponašati se, graditi objekte, ginuti i ubijati u ime nečega, što niko nikada i nigdje nije vidio, još od vremena kada smo izašli iz južnoafričke savane.

/ Najnovije