Britanski penzioneri 'feštali do smrti' s fatalnom Srpkinjom

Radiosarajevo.ba
Britanski penzioneri 'feštali do smrti' s fatalnom Srpkinjom
The Sun / Dragana Mihaljković
Dvoje starijih britanskih penzionera su "feštali do smrti" s fatalnom Draganom dok su bili na odmoru u Malti, a policija je pokrenula i istragu.

Naime, Neville Ayers (78) pronađen je mrtav na Malti, nakon što je cijelu noć ispijao alkoholna pića i zabavljao se u lokalnom baru sa Draganom Mihaljković (45), porijeklom iz Srbije, piše britanski The Sun.

U februaru ove godine, još jedan stariji muškarac David Grant (68), inače tadašnji Draganin dečko, takođe je pronađen mrtav u istom stanu, ali u vezi sa tim slučajem nisu utvrđene sumnjive okolnosti.

Policija međutim sumnja da je smrt oba muškarca uslijedila kao posledica "burnih noći" provedenih sa Srpkinjom.

Dragana je povodom Nevilleove smrti rekla da je provela veći dio noći sa njim u obližnjem baru "Shaggy", gdje su ispili dosta alkoholnih pića

Nevilova partnerka Jasmine je rekla da je Neville krenuo u Britaniju, kako bi proslavio svoj 78. rođendan kod kuće, ali je onda nazvao kako bi joj rekao da je propustio let. Kad ga je pitala gdje će da odsedne i kad ima sljedeći let, veza se prekinula i više nije mogla da ga dobije.

Mihalkovićeva je, kako su lokalci rekli The Sunu, poznata po tome da često iz bara "Šegi" odlazi kući sa starijim muškarcima, najčešće penzionerima, nakon što bi od njih izvukla novac za pića, cigarete i kondome.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije