Smrt mladog bračnog para - velika zagonetka za policiju

Radiosarajevo.ba
Smrt mladog bračnog para - velika zagonetka za policiju
Vlasti u Michiganu još uvijek istražuju šta je dovelo mladi par do smrti, nakon što su ih zatekli u stanu bez znakova života.

Cameron Hulet i njegova supruga Courtney Hulet otkriveni su u svom stanu u utorak navečer. Policija je saopćila da su oni iznenada umrli nakon što su jeli svoju večeru iz obližnjeg fast fooda, piše New York Post.

„Njihova smrt je zagonetka“, rekao je Dave Uhl, menadžer zgrade u kojoj su živjeli, te je dodao kako je njihova smrt misterija i kako ne postoje nikakve indikacije šta se desilo.

Šef policije Todd Opperman u izjavi za medije saopćio je kako je Socijalna služba nedavno od njih preuzela dvoje maloljetne djece. Policija je također, u njihovom stanu našla i određenu količinu marihuane za koju vjeruju da može biti mogući uzročnik njihove smrti.

Cameron Hulet imao je kriminogenu historiju što uključuje optužbe za posjedovanje marihuane, fizički napad i mnoge druge saobraćajne kazne.

Više detalja o njihovoj smrti bit će poznato nakon autopsije i toksikološke analize.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije