Britanski državljanin poginuo u Ukrajini: 'Ovo je nastavak svakodnevnog ruskog terora'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nbs

On nije samo drzavljanin on je britanski vojnik koji izvjestava za medije tako kaze jutros sky britansi medij tj legirimni target

Zulu

Jeli poginuo u Rusiji ili u Ukrajini? Tekst i naslov su vam nikakvi.

Ma vidi?

Neka britanska spijuncina zacrkla i to je vijest?? Kad cete malo obraza skupit, pa priznat da je zlikovacki zapad, podrzavajuci ukronaciste, nakon DECENIJA bezuspjesnih pokusaja da na raznorazne nacine unisti Rusiju, na koncu pokrenuo otvorenu nacisticku ofenzivu postavljajuci rakete na rusku granicu, a zausput nastavljajuci teror nad 6 milijuna Rusa koji su zivjeli na istoku tzv Ukrajine? Kako vas nije stid bit homericki rektalni alpinisti? Kako nemate miligram ljudskosti u sebi? Ne shvacam vas... Ovdje je toliko ocito ko je u pravu, a ko nacist.

Nbs

>>Neka britanska spijuncina zacrkla i to je vijest?? Kad cete malo obraza skupit, pa priznat da je zlikovacki zapad, podrzavajuci ukronaciste, nakon DECENIJA bezuspjesnih pokusaja da na raznorazne nacine unisti Rusiju, na koncu pokrenuo otvorenu nacisticku ofenzivu postavljajuci rakete na rusku granicu, a zausput nastavljajuci teror nad 6 milijuna Rusa koji su zivjeli na istoku tzv Ukrajine? Kako vas nije stid bit homericki rektalni alpinisti? Kako nemate miligram ljudskosti u sebi? Ne shvacam vas... Ovdje je toliko ocito ko je u pravu, a ko nacist. ka Ma vidi?<svaka cast<

Ko ih tjera

Neznam zašti ti navodno "novinari" ifu tamo,jer ionako izmišljaju vijesti.Vjerojatno se radi o specijalcima pod firmom novinara.

zicagu mi sva mokra

suze mi cure niz leđa. a đe nepočešljani boris džonson?

***

***

Kome više zapadna medija prodaju ovu priču

E stvarno izgleda kao novinar i to na prvoj liniji.

***

***

/ Najnovije