Branitelji Mariupolja izlaze iz bunkera: Ukrajinska vojska radi na evakuaciji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina na istinu

Ukrajinci su u ratu bili kod nas i saučesnici su u ubistvu Avde Palića. Ko ne vjeruje nek ovo do kraja pročita https://www.slobodnaevropa.org/a/ruski-i-grcki-dobrovoljci-u-ratu-u-bih/25290398.html . Sad dobro razmislite valjaju li i jedni i drugi? Predaja Azovstalja nešto podsjeća na predaju Srebrenice (tada glavni pregovarač bio Amor Mašović). Dok je kod predaje Žepe usput založen Avdo Palić uz pomoć ukrajinskog bataljona. Ovi gori od Srba i slave već predaju grada, poput srpske slave boja na Kosovu.

Posmatrač

"Radi na evakuaciji preostalih" ... ha ha ha ....!!! Da nije tragično i žalosno bilo bi itekako smješno! Ukrainska vlada ,a ni vojska ne radi ni na kakvoj evakuaciji ničega ,već samo pokušava narodu "prodati" priču o nekakvom "trudu"! Valjda čisto da opere svoje krvave ruke i da neko pomisli da se oni nešto tu pitaju ... Zašto prenosite budalaštine sa zapadnih medija koji pokušavaju propagandnim lažima izokrenuti istinu? Ova stvar je bila gotova prije ,otprilike mjesec dana kad su ruske snage zauzele čeličanu "Iljič" i veći dio kompleksa Azovstal! Od tada je sudbina ovih bila "zapečaćena". Zapravo ona je zapečaćena i puno ranije kad je grad Mariupolj "pao u ruske ruke još u Martu. Ali se uporno plasiraju budalaštine za naivne,da se tamo pruža nekakav hrabri otpor. Natjeraš civile koji su se tu sklonili da budu živi štit i kao "hrabro se boriš". Haujesnou!

Cengic Villa FC

Slava Ukraini

Crni humor

Ukrajinska vojska evakuše sama sebe u zarobljeništvo. Ovo je stvarna istina.

Nešto

Me posjetilo me na one što branili BiH sa prve linije iz SEFA i PODRUMA a vas

Miki

I nije evakuacija nego predaja. Vidite sta fašistička vlast uradi narodu i borcima a zelenski zgrće milijarde. Teritoriju nece vratiti nikad i bice kao i kosovsko pitanje koje se ne moze rijesiti dok je bondstill aktivan.

Ljiljan

Ima jedan bataljon serva/sluga (današnji srbi krivoslavci)koji je tamo sa bednim rusima ,sada će ih servi sve streljat,pobiti,silovati,zaklati.....pokazati rusima kako se to radi sa nemoćnim jer od serva boljih nema u tome!

Izet

Kad vidim ovog Zelenskog, i ko je precjednik Ukrajine pomolim se Alahu za dug zivot Bamiru, Komsicu, Niksicu itd... I od goreg ima gori, cuti narode dobri su ovi nasi...

Miki

I nije 250 , već ih se predalo oko 900 , ccc kasnite ili vam je žao objaviti da se cionisti ne demorališu...

/ Najnovije