Borat snimio Trumpovog advokata s rukom u hlačama: "Ima 15 godina"

0
Radiosarajevo.ba
Borat snimio Trumpovog advokata s rukom u hlačama: "Ima 15 godina"
Foto: Twitter / Borat i Giuliani

Komičar Sacha Baron Cohen, poznat po mnogim ulogama u kojima ismijava političare, ovog puta možda je nadmašio samog sebe.

U videu koji je objavljen u petak i koji je dio drugog nastavka "Borata" opako se našalio sa bivšim gradonačelnikom New Yorka i trenutnim ličnim advokatom američkog predsjednika Donalda Trumpa, Rudyjem Giulianijem.

Na ovoj snimci vidi se kako je Giuliani u hotelskoj sobi kada mu prilazi mlada, lažna televizijska novinarka. Dok je ona u sobi on stavlja ruku u hlače i dodiruje genitalije, piše britanski The Guardian. 

Neugodna scena uslijedila je nakon što je Giuliani dao intervju za nepostojeću konzervativnu TV stanicu. Lažna novinarka, inače atraktivna 24-godišnjakinja, prekida ga riječima kako bi bilo najbolje da odu na piće, no tada u sobu upada Borat, odnosno Baron Cohen.

"Nemoj to raditi, ona je prestara za tebe, ima 15 godina", kazao je Cohen.

Giulijanijev ured odbio je komentirati incident koji je prijavljen policiji još u julu.

Giuilijani je policiji prijavio da mu je u sobu upao nepoznati, čudno odjeveni muškarac. 

"Čovjek je ušao trčeći, u luđačkom outfitu, rekao bih da se radi o ružičastom transeksualnom načinu odijevanja. Nosio je ružičasti bikini sa špagicama, ", piše u prijavi Trumpovog advokata.

Giuliani je dodao kako je tek naknadno osvijestio da se radi o slavnom komičaru. Scene će biti prikazane u filmu Borat 2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije