Bivši ukrajinski predsjednik se iz Rusije obratio Zelenskom: 'Ne pravi se heroj'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hbjkbljkčjkl

Podsetimo Januković je bio legalno izabrani predsednik Ukrajine kog je svrgnula masa neonacista podržana specijalnom operacijom CIA-e i američkih zvaničnika koji su na majdan donosili sendviče pred kamerama. Po narodu i policiji su počeli delovati snajperi i čovek se plašeći se bratoubilačkog rata povukao.

nKDSJKSk

No ni to nije pomoglo. Nacisti su nacistički teror sproveli širom ukrajine paleći i ubijajući ljude posle čega je počeo građanski rat.

Senka

Ostati uz svoj narod kad mu je najteže i nije herojski već moralni čin ... Puno je plašljivih ljudi moral stavio iznad straha!

AZOV

On je već heroj do konačne pobjede nad ruskim fasistima

mxmfčm

Zapad je koristeći ove događaje u ukrajini počeo sa serijom sankcija rusiji. Kontramere ruskog rukovodstva omogućile su konsolidaciju ruske privrede naročito strateški važne poljoprivrede i sada sledi novo doba oslobođeno od nacističkog diktata zapada. Smrt fašizmu!

nkjskjkjksjk

Postoje procene da će širom istočne evrope nacije koje gaje nacističko nasleđe i sentiment doživeti sudbinu ukrajinskih nacista. Smrt fašizmu!

YY

Rusko pašče Januković još nije shvatio da je Zelenski istinski heroj Ukrajinskog naroda. heroj koji je zaustavio i slomio kičmu Ruskoj vojsci !

YY

Podsetimo Januković je bio legalno izabrani predsednik Ukrajine kog je svrgnula masa neonacista podržana specijalnom operacijom CIA-e i američkih zvaničnika koji su na majdan donosili sendviče pred kamerama. Po narodu i policiji su počeli delovati snajperi i čovek se plašeći se bratoubilačkog rata povukao. ka hbjkbljkčjkl Podsjetimo : Januković je izgubio na parlamentarnim izborima i izjavio da ne priznaje izbore. Ruski obavještajci su mu pomogli da pobjegne u Rusiju od Ukrajinskog naroda, a u kakvim je zlatnim palačama živio dok su Ukrajinci živili jadno i žalosno svi smo vidjeli na TV !

ZELENSKIJE NEONACISTA NACIST

Rusko pašče Januković još nije shvatio da je Zelenski istinski heroj Ukrajinskog naroda. heroj koji je zaustavio i slomio kičmu Ruskoj vojsci ! ka YY

jnjkjčkččl

Tako vam je i alija robijao zbog demokratije a ne zbog saradnje sa nacistima kako piše u presudi ;)

/ Najnovije