Bivša supruga bogatog katarskog šeika pronađena mrtva. Narkotici su navodno uzrok

0
Radiosarajevo.ba
Bivša supruga bogatog katarskog šeika pronađena mrtva. Narkotici su navodno uzrok
Foto: Instagram / Preminula Kasia Gallanio

Kasia Galliano (45), bivša žena katarskog princa i milijardera, Abdelaziza bin Khalife Al Thanija, pronađena je mrtva u španskoj Marbelli u nedelju ujutru.

Sumnja se da se predozirala narkoticima. Ona je navodno bila treća žena ovog milijardera, ujaka trenutnog emira Katara, Tamima Ibn Hamada El-Tanija.

Ona je tvrdila da je bivši ministar finansija i energetike Katara, koji je i najstariji sin prethodnog emira Kalifa bin Hamada Al-Tanija, seksualno uznemiravao jednu od njihove tri kćerke. On je negirao ove optužbe.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Kasia, koja je vodila raskošan život dok je bila udata za Al-Tanija, pronađena je mrtva u nedelju ujutru u Španiji. Bivši par dijeli starateljstvo nad dvije sedamnaestogodišnjakinje koje su prvobitno živele sa Al-Tanijem prije nego što su odlučile da se presele u Marbellu da bi živjele sa majkom.

Al-Tanija je taj potez kćerki jako naljutio i odlučio je da ih se skroz otarasi tj. da ih se odrekne. Par ima još jednu kćerku - djevojčicu od petnaest godina koja i dalje živi u luksuznom porodičnom stanu u Parizu.

Galliano je u nedavnom intervjuu iznijela detalje svog porodičnog života.

"Moje dvije kćerke su bliznakinje. Željele su da žive sa mnom i zbog toga su platile time što otac ne želi više da ima nikakav kontakt sa njima. To je jako tužno jer djeca treba da imaju oba roditelja uz sebe dok odrastaju. Najmlađoj (15) nije dozvoljeno da komunicira sa mnom što me čini jako tužnom jer dobija mnogo materijalnih stvari od oca tako da je to na neki način ucjena kao i manipulacija. Osjećam se kao da mi nedostaje dio tijela, jako mi je teško", izjavila je tada Kasia Gallano.

Bivši par vodi bitku na sudu oko starateljstva nad djecom već petnaest godina. On je nju optužio da je alkoholičar sa ozbiljnim mentalnim poremećajima. Kasia vodi poreklo iz Poljske, odrasla je u Los Angelesu kada je sa devetnaest godina upoznala supruga. Vjenčali su se 2004. godine.

Tokom posljednjeg ročišta u Parizu, ustanovljeno je da je jedna od djevojčica bila seksualno uznemiravana od strane njenog oca. Galliano je tim povodom rekla: "Imamo užasne vijesti zbog kojih se osjećam grozno. Ustanovljeno je na sudu da je bilo seksualnog uznemiravanja i pokrenuta je istraga o tome."

Tim povodom, oglasila se na svom Instagram nalogu gdje više od 500.000 pratilaca.

"Dugo sam se mučila da bih ovo objavila na Instagramu jer sam dobila mnogo poruka podrške od roditelja koji se nalaze u sličnoj situaciji. Prvo, muškarac nikada ne bi trebalo da se na takav način ophodi prema majci njegove djece. Bez obzira koliko je uznemiren, ljut ili ljubomoran otac moje djece - ja ću uraditi sve što mogu da zaštitim, odgojim, volim, obrazujem i podižem djevojčice. Nisam savršena ali daću sve od sebe da uspijem i da budem što bolja. Djeca nikada ne bi trebalo da budu žrtve problema koji imaju roditelji. Otac moje djece, Princ Abdelaziz bin Khalifa Al Thani nije dao ni jedan cent kao podršku djeci godinama unazad. Prema mom mišljenju, to je nepošteno, sramotno i odvratno. Bez obzira na finansijsku situaciju, veoma je nemoralno da djeca ispaštaju", navela je te prilike Galliano.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije