Bill Gates iznenađen napadima na njega

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko

Fauci je prije pandemije proglasen za najkorumpiraniju osobu u Americi, a Bil javno pozivao i pricao kako treba smanjiti broj ljudi na zemlji. Kome on pomogne nagrabusio je dobro. Ali je najbeci finansijer fasista koji nam ukidaju prava na zivot, a mali medijski poltroncici prenose njegova saopstenja kao je vrhunski doktor naucnik. Ali eto ima nas koji nismo retardirani totalno.

I

I da zaboravih, uvecao je svoje bogatsvo tokom pandemije, a nakon prodavanja cakcina u koje je ulozio pare to ce biti jos vise, pljuc, crko da bog da idiote bolesni od moci.

Đole

Ma zaista je greška!!!! To su. Mnogo dobri ljudi,pomažu drugima . Gladne su nahranili.to su tkzv.Filantropi ? Djele vakcine gratis. Genocid gratis!!

Saša.

Ma nevinašce jedno, kako ga samo napadaju ti" luđaci i zlonamjerni" . Jbt. Pa jel on stvarno misli da je ostatak svjeta toliko retardiran da ne vidi da ovo nema veze sa nekom bolešću , zar misli da smo mi svi ne znamo koristiti svoju glavu i sami zaključiti da nešto nije uredu s ovom pandemijom. Ps. Nažalost veliki broj je nasjeo na prpoagandu ovoga ludaka. A veliki broj je iz nekoga straha povjerovao ovome. Nadam se da će budućnost pokazati šta je ustanju smisliti bolesni ljudski um.

/ Najnovije