Biden: Šaljemo 33 milijarde pomoći Ukrajini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To predsjednice! ***! Ako ima kakav telefon i ja cu donirati 2 KM!

.

Objektivan i nepristran

Sve se bojim da Amer nesto dobro samo tako bespovratno dijeli... Nije to u njihovom obicaju... Ovo ce vracat cukununuci na jedan ili na drugi nacin i jos nece vratit!

SOS

Pusti vise pomoc u naoruzanju, ovdje treba isplanirati veliku akciju i putina nauciti pameti, pa nek bude sta biti mora, svakako je cijela europa u strahu od onog umobolnika, on ce svakako sve iskoristiti, a nece se povuci iz ukraine. Sve drzave koje posjeduju nuklearke usmjeriti ih prema kremlju, pa ako on ima crveno dugme ima i europa deset takvih, dosta vise prijetnji jednom se zivi.

ko bi rekao

daje amerika toliko bogata drzava koja ima najvise prosjaka njegova omiljena drzava ukrajina da li neko od vas koji komentarisete ikada vidio horde nacista u ukrajini sve sami ukrajinci ako nije neka vidi sve sami nacisti

ko bi rekao

daje amerika toliko bogata drzava koja ima najvise prosjaka njegova omiljena drzava ukrajina da li neko od vas koji komentarisete ikada vidio horde nacista u ukrajini sve sami ukrajinci ako nije neka vidi sve sami nacisti

Ljiljan

Ukrajini sve a nama u BiH ništa nego čak I embargo na uboz oružija ,uprkost svemu Armija BiH je odbranila narod I državu sa vilama I grabljama a kada smo se dovoljno naotimali I zarobii oružija od usraša(bjez'te noge usra vas usraška guzica)a pogotovo serva/sluga (današnji srbi krivoslavci)I krenuli u konačno oslobađanje BiH nato nas zaustavi 15 km od Banja Luke I tako spasiše serve masovne traktorijade do pradjedovski karpata I urala odakle su ih Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to!

/ Najnovije