Biden nanio novi udarac Putinu i poručio: "Platit će visoku cijenu"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mile

ti govoriš o slobodnom svijetu??? ti, amerikanci i britanci, koji ste zadnjih nekoliko decenija započinjali ratove diljem svijeta bez ikakvog povoda. Napali ste Irak, Libiju, Siriju...bez iakkvog povoda i nije te stid da se praviš normalan. I ovdje ste sve "zakuhali". Ohrabrili ste ukrajinski narod da se suprostavi jednoj sili ao što je Rusija i onda se povukli kao pizde. Nametnuli ste nekakve sankcije i mislite da je to dovoljno. E malo ste se zajebali. Vi, i britanci ste naj dvoličniji narod svijeta i sve ratove u svijetu , zbog ličnih interesa ste vi započeli. i sad nešto morališete.. fuj, fuj, fuj

A

Zašto objavljujete postove iz kojih izbija nacionalna mržnja i neistine?

Dedo posalji im marince i hebi im mater! To ces scakako morati zeaditi! Bolje sad nego kasnije!

.

kkknljnn

Ukratko Bajden nam kaže da će bez obzira na slom ukrajine kao njihovog saveznika rusija postati slabija a zapad jači. Divno, jako utešno za kriminalnu nacističku kliku u ukrajini ;)

jhjhhhh

Možda ipak i ukrajinci shvate sa kim su tražili savezništvo i da li ih ispunjava slabljenje rusije posredstvom njihovog stradanja.

bjjjkjkjk

Najjače je kada reče iran mesto ukrajina ;))))))

Kali

Ahahahahaha On nanio udarac....ahaahaha Pa on kad hoda ako predje 10 metara a nije pao dobro je....ahaahhaha

Vix

Pokazao si ti sve, SVAKOME JE JASNO DA SI ZRTVOVAO UKRAJINU ZA SJEVERNI TOK 2. A blesavi Ukrajinci vam vjerovali, neki kao spasioci i mirotvorci a i sami priznali da su ubili 500 000 Iracke djece u Iraku. ZLOTVORI

Ramiz

Sramite se Radio Sarajevo sto raspirujete mrznju!!! Komsije su vaznije od stare tetke iz Amerike!

To Bidene! CIA ga vec trazi po Moskvi!

.

Sajberkurajber

Strasno kakva se antiruska, antipravislana kampanja vodi generalno u svetu. Anglosaksonski narod je oa skoro uvek kad im ekonomija udari u dno , oni se resetuju tako sto naprave neki ratni sukob , ili oni aktivno ucestvuju u istom. Zemlji sa kojom ratuju " udare sankcije" tj pljackaju i krecu oporavljeni posle svega toga. Dok za njihove 33 otprilike ratne avanture , iza njih ostaju decenije gradjanskih sukoba. Nadam se ovaj put da ce im se obiti o glavu sve ono sto su radili posle driugog svetskog rata. A EU i ovim zemljama sto podrzavaju to .... Svako dobro.

/ Najnovije