Biden: 'Hamasovi pripadnici silovali su žene i sakatili ih još dok su bile žive'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Koel

I to sve uradili u munjevitom upadu i brzom bjezanju nazad pa daj senilni nismo mi toliko ludi ako si svom narudu izaprao pamet

DoDICKgenocidas

Joe GENOCIDend...hajmo zdravom logikom,upadaju ranim jutrom, a do 10.00 sati su vec van IzraHELLa...objasni mi logiku?? Kako ??? Zar za sve navedeno ne treba neki vremenaki period??? Tcoje prikrivanje zlocina u Gazi ce ostati upamceno

Bajdenove ručne

Ovo sa koncertom nema veze, drugi slučaj, već zataškan. Ubijeno je 30 policajaca, uglavnom u Sderotu. Mislio sam da su ih Palestinci ubili, ali Hamas je preuzeo stanicu i policajci su se predali. Hamas ih je na kraju uzeo za taoce ili zarobljenike i držao ih na stanici. Pojavili su se tenkovi IDF-a, procijenili situaciju i digli stanicu u zrak, ubivši sve policajce-taoce i hamasove borce. IDF je ubio toliko policajaca. Koliko? Svi oni? Niko ne zna.

Lazes!!

***

***

***

Error

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Hahaha

****

Mex

Zaustavi ubijanje nevinih civila!

Čuvari svjetskog poretka

Ništa nije sveto, sve je bruto i neto!

LAZES

PREDSJEDNICE!

OK!

***

BAD

***

Ti i tvoja raja...

...iz 52 drzave ste 100 puta do sad uhvaceni u lazi, tako da nam je tesko vjerovati. Lazete od prvog dana!!!

Xlcčj kvkć ćk

A što se ložite, cccc. Tačno čovek da ne poveruje koliko pljujete na jedini garant vašeg opstanka. Da on je sluga lukavog i njihove laži i obmane nekada su vam odgovarale, cccc ;)

***

***

***

***

Eto ti znas

Fuj,sram te bilo

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Vihlhčnlhj

"Jovan Glava 01 U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč." Reč beše od boga i bi istina, a obmana, ono čemu od nastanka služite ne beše od boga no od lukavoga, i brisanjem to nećete potrti, ko usrano dete koje migolji i odvlači pažnju. Na njihovoj ste strani dok se ne pokajete braćo ;)

Gost_Radio_Sarajeva

Nego kako stojimo sa bombardovanjem izbjegličkih logora, ubijanjem nedužnih žena i djece, ciljanim ubistvima doktora, novinara, književnika i njihovih familija. Hoćemo nešto i o tome cionisto?

***

***

OMG

A što se ložite, cccc. Tačno čovek da ne poveruje koliko pljujete na jedini garant vašeg opstanka. Da on je sluga lukavog i njihove laži i obmane nekada su vam odgovarale, cccc ;) ka Xlcčj kvkć ćk Cuj on nam garant naseg opstanka. :):):)

/ Najnovije