Bezobrazluk ruske voditeljice: "Bombardujmo Kijev i uništimo im sve!"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gazda,vazda

*** ruska doci ces ti meni u kafanu radit za 10 maraka,samo dok sankcije prorade dobro,sacekajmo 3 mjeseca.

Hau du ju du

Kao da gledam Pink.

Kiew

Samo to i mozete , jadnici

Role

Slava Ukraini!

Avenger

E glupavi Rusi, vi se izgleda nećete primiriti a kad vas sve pregazi ostatak svijeta onda ćete da kukate, kradljivci veš mašina, frižidera i ostale bijele tehnike, gladna banda!!!

Guest

Guest Stvaro ovo razmisljanje se ne moze okarakterisati. Jadan ona lo je sa mjom ili ce biti.

Guest

Guest @ Avenger Tako je u ratu u BiH jedan cetnil uzeo 8 masina za ves i nije uspio ni jednu ulljuciti dtigla ga nagrada prdoljeknuo.

budući švaba

istorija rusije jetipićno fašističa,pljaćkaši silovatelji,ubice krvoloci.koliko zloćina su uradili njemaćkoj i drugim zemljama posle drugog sv,rata.to je narod koji je davno trebalo izolovat pa nek se kolju medjusobno kao što su i navikli

/ Najnovije