Austrijska ministrica o 'karti islama': Trebali bi znati u koju džamiju idu...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka sud kaže svoje!!

.

ja ba

Islam i sloboda muslimana su prijetnja i smetnja kršćanskoj evropi. ko god misli da nije tako, evo mu primjera.

Eh jado jedan jah ba

Od krscanske evrope ostale su mrve. Svakog dana vam je u crkvama sve manje i manje ljudi. Sta vi znate o slobodi i pravima? Pogledaj broj pocinjeni zlocina i broj ubijeni sami vam je Amerika ravna ah ja zaboravio i ona krscanska.

MUSLIMAN

Evropa treba onda obiljeziti cijelu bih,bosnjacki gaje politicko komunisticki sistem vjere,u stvari ne vjere.Ako iskreno pogledate bosnjacke velikane,necete vidjeti nista drugo do faraone savremenog doba.Njima narod sluzi samo za punjenje njihovi kasa bez dna,kojim slucajem ako im se obratis za pomoc,automatski im postajes neprijatelj.Pa cak ni u i,z, nemaju nikakva razuma za gladne,obespravljene,ojađene Pokradene,ljude bez primanja i egzistencije itd.bitno samo da oni uzivaju na ovom ďunjaluku.

/ Najnovije