Antony Blinken dao intervju za CNN: 'SAD šalje novu pomoć Izraelu'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ameri, veliki prijatelji bosnja

Evo vam bosnje vasih velikih prijatelja amera, kako pomazu dzelate vase brace, a vi nastavite da im vjerno sluzite.

Proteus2

Evo vam bosnje vasih velikih prijatelja amera, kako pomazu dzelate vase brace, a vi nastavite da im vjerno sluzite. ka Ameri, veliki prijatelji bosnja E vidiš, Ameri su vaši najbolji prijatelji, zato vas i lože na nacionalizam, ovo su oni i zakuhali, uz veoma mogući historijski sporazum arapskih zemalja i Izraela odjednom Hamas sve hoće da pokvari a i zavali te iste Palestince u smrt, baš odjednom, Hamas preko Irana jesu američki pijuni. A ameri baš jako podržavaju Srbiju i lože je na rat protiv Kosova, Bošnjaka itd, slijepci jedni.

Za glupaka

Oni su vaši prijatelji .jesul vam debelo platili da Ubijate muslimane isti ovako kao cioniste što su potplatili. Jesul nama uvezli embargo na oružje il vama jesul vam dojavljivali gdje i kad će bombardovati da se sklonište.Pa nama nikad nisu bili ineće bit prijatelji jer mi znamo njihovu prljavu igru .Samo vi srbi ste LAHKA roba i lahko vas kupiti.Ti si majmune glup.Ne vidiš ništa dalje od nosa.

/ Najnovije