Amerika povukla potez zbog kojeg bi Rusija za 30 dana mogla bankrotirati

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava Ukrajini

Amerika kad god hoće može baciti Rusiju na koljena bez ispaljenog metka !

Hahahahahahahaha

kakva glupost

dP

Fakat, koji li debil piše ovakve vijesti ?

anonimno

rusiju unistit ekonomski dase nemore za sto godina oporavit

U prolazu

Mogao bih i ja dobiti na lotu

Butros Gali

Sovjetski savez je bio 70godina pod Američkim sankcijama pa su sve proizvodili od igle do lokomotive, bankrotirat ce EU moraju kupovati plin i gorivo od Amera po 10 puta skupljoj cijeni

Stara skola

Ni jaci u istoriji nisu bacili Rusiju na kolena. Ne vidim razlog zasto bi Amerika to uradila. Jedini gubitnicci bez ispaljenog metka ce biti svi oni koji su uveli sankcije Rusiji. Sto se vec vidi .... Nazalost mozda je moglo bez rata da se resi sve ovo, ali Amerima to neodgovara.

@Ljiljan

Najgore je to što Putina to neće dirnuti tako da će jadan narod patiti. Ako je lud ko staljin ima opet da milioni umru op gladi, a oni u luksuzu da uživaju. Dok jadni rusi neće imati ni krompir ovi šupci će se daviti u hrani

KAO I UVIJEK

Najgore je to što Putina to neće dirnuti tako da će jadan narod patiti. Ako je lud ko staljin ima opet da milioni umru op gladi, a oni u luksuzu da uživaju. Dok jadni rusi neće imati ni krompir ovi šupci će se daviti u hrani ka @Ljiljan Mi neki smo u Sarajevu dobili po j krompir za 4 godine rata. Sve su guzonje pokrali, pozderali i prodavali.

/ Najnovije