Afganistan: Talibani optuženi za ubistvo trudne policajke

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veseli bosnjaci

na skupu kod fahdove djamije

ubleha

Sta su tamo radili 20 godina. Kako ste samo dvolicni. Kad zapad ubija i pali o tome se suti. Hajde da krenemo redom, koliko ima vojnika osudjenih od zapadnih zemalja zbog zlocina u Afganistanu. Niti jedan. Koliko ce ih biti optuzeno u buducnosti. Niti jedan. Ne kazem da su talibanci sad za primjera ali da vam je sad stalo do afganistanaca je cista dvolicnost.

Jao!

Ocam ovaj lijevi isti onaj direktor Hitne (smijenjeni) ...hahahahahahahaa

Joanikije&Prdofilije

na skupu kod fahdove djamije ka Veseli bosnjaci ?? -- To su para 2, ljubili se, grlili, sve do 13.30h ..... DJamije? Eeeki??

/ Najnovije