33. dan invazije: Pregovarački timovi Ukrajine i Rusije u Istanbulu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jovo

UKRAJINA OSTALA BEZ MORA! Natovci sa sankcijama, neka sada izračunaju, koliko će Rusija imati od CELE ukrajinske obale i morskih luka i od turizma i od riba i gore žita i na istoku litijuma, od Donbasa i Luganska kad se spoje sa Rusijom..... JADNICI I KUKAVICE sa sankcijama, protiv pravoslavne Rusije hahahaha

Slaven

Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov.....17 istih imena. Ukrajinsko selo Stilko i špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena Velikaya Horvatiya. Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Od svih Hrvata od Jadrana do Sibira, najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.

Buda

Kina da zapreti Rusiji sa nuklearnim oružjem i da se proširi na bar 33% Rusije, jer šta će Rusima tolika zemlja pored 1,5 MILIJARDE Kineza, a koje će ceo svet u tome podržati, eto prvi NATO i da pomogne ako treba? Bolje je da se vizantijski krivoslavci okrenu Budi, nego da se vrate papi.

Medi

Beogradska televizija, tokom bežanije 95g kaže da, ustaše kolju i proteruju Srbe ko i 40ih, da su do temelja srušili crkvu u Pakracu tako da ništa srpsko ne ostane tamo, kukanje ludilo....a posle 3h na hrvatskoj TV ide uživo javljanje novinarke, koja pokazuje, da srpskim izbeglicama koji idu za poraženim borcima daju hranu, i kako Branitelji čuvaju tu crlvu da je Srbi ne unište i optuže Hrvate, ko i za Teslin spomenik...na kraju, istina uvek pobeđuje.

Svet

Amerika, Francuska, Britanija, antifašisti celoga sveta, spalite Rusiju nuklearnim bombama i ime joj izbrišite sa ovoga sveta. Onako kako su Osmanlije izbrisale, ono prokleto šizmatičko Vizantijsko i Carigradsko. Šizmatici, vizantijski krivoslavni vikari u Rusiji, ne osuđuju agresiju na Ukrajinu, već podržavaju Putina! Nisu digli glas, ni napisali niti jedno pismo protesta... podmukle sluge sotone!?

/ Najnovije