13. dan invazije: Ukrajina odgovorila Rusiji - 'teško je vjerovati okupatoru'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Derte govna ukrajinci jabte im servsku/slugarsku(današnji srbi krivoslavci) mamaru!

Reuf

Ustanem ja jutros, kad mi vec sms na mobitelu. Opet moj dobar drug sa porukom i upitom na koji nemam odgovora. Evo vec nekoliko dana izbjegavam da mu odgovorim i ne znam sta da radim, pomislice coek da sam ljut na njega, a ja bespomocan. Pomagajte ljudi! Ako neko zna odgovor neka napise. Gdje je koronap nestala 13ti dan, pitam za jarana? Hvala.

Vicko

Putin: Ukinite sankcije! EU: Nisu to sankcije, to su specijalne ekonomske operacije!

SKANDAL

KAO U BERLINU 1961: Iz Hrvatske stižu transporteri s oružjem, to za Ukrajinu znači spas.

@Ljiljan

Ustanem ja jutros, kad mi vec sms na mobitelu. Opet moj dobar drug sa porukom i upitom na koji nemam odgovora. Evo vec nekoliko dana izbjegavam da mu odgovorim i ne znam sta da radim, pomislice coek da sam ljut na njega, a ja bespomocan. Pomagajte ljudi! Ako neko zna odgovor neka napise. Gdje je koronap nestala 13ti dan, pitam za jarana? Hvala. ka Reuf Pa jeste li ćoravi pa u svakom tržnom centu i prodavnici ćeš naći samo treba pogledat frižder il police i naćeš

mile

jedini i isključivi krivci za sve ovo su ameri..jedini će oni profitirati od svega ovog..sad će nam prodavati svoj plin koji je tri puta skuplji od ruskog, kao i svoju naftu, koju ćemo također duplo skuplje plaćati..klasično ratno profiterstvo..

/ Najnovije