Zoran Zaev: Glasajte za listu "Odlučno za Crnu Goru" mog prijatelja Mila Đukanovića

Radiosarajevo.ba
Zoran Zaev: Glasajte za listu "Odlučno za Crnu Goru" mog prijatelja Mila Đukanovića
Printscreen / Zoran Zaev

Mandatar za sastav nove Vlade Sjeverne Makedonije i predsjednik SDSM-a Zoran Zaev obratio se građanima Crne Gore i pozvao ih da u nedjelju 30. avgusta izađu na izbore i daju glas listi "Odlučno za Crnu Goru" koju predvodi Milo Đukanović.

"Crna Gora je za relativno kratak period zajedno sa Demokratskom partijom socijalista na čijem je čelu moj dobar prijatelj Milo Đukanović postala je članica NATO-a i otvorila sva poglavlja sa Evropskom unijom. Ovo je svetao primjer na anšem turblentnom Balkanu. Ovo je indikator za to kada se zna, kada se ima prava vizija, rezultati dolaze brzo", istakao je Zaev u video poruci.

On je kazao da je Crna Gora na pravom putu i da nema drugu alternativu osim da nastavi da korača po putu ka zajednici evropskih demokratija.

"Mi smo dio Evrope i tako treba da se ponašamo. Zato vas pozivam da 30. avgusta izađete da bezbjedno glasate da date vaš glas 'Odlučno za Crnu Goru'", rekao je između ostalog Zaev.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije