Zoran Milanović ponovo govorio o BiH: "Željko Komšić ima sebične namjere"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Možeš plakati,Komšić je ljudina i patriota,nikada nije ništa tražio niti uradio na štetu bilo koje države ili bilo koje nacije i naroda.

Bubuljicavi..

..zacepi gubicu..

Beli

Rosavi okreces teze, ako hoce hrvati da odvoje dio bih, onda im treba sve oduzeti, a oni ce se vec sami potruditi da postanu manjina, a onda im, kao hrvati sto su srbima, oduzeti konstitutivnost

Habuhabuhabu

Zar bolan nemaš pametnijeg posla nego da bulazniš i pričaš gluposti po svijetu. Ovo je Dodik u perspektivi.

Rus-mir

Milanović vam samo drži ogledalo ispred vas. Ako vidite nešto loše nije vam kriv ni Milanović niti ogledalo.

Franjo iz groba...

....e, jbg Milanoviću nadmašio si me.

kikirez

Zoki, daj si sebi iscediti perfufnu,ne!

Re rus-mir

Ko tebi cuva ogledalo, mozda oni sto su osudjeni za uzp, njofra, susak, pavelic, ma ima ih prilicno, ali je problem sto je vas sve manje i manje u bih, za politiku do zadnjeg hrvata u bih

Rus-mir

@Re Rus-mir, ništa ti još nisi razumio, čak ni to da Juge nema više. Još malo pa će i Kolinda preuzeti fukciju glavnokomandujuće NATO-a. Gđa Pejčinović je već glavnokomandujuća Vijeća Europe. Sve bude pod kontrolom. :)))

/ Najnovije