Zoran Milanović o BiH, Finskoj, NATO-u: "Potopit ćemo ih, mene slomiti neće"

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dame i godpodo....Zoran kokainski Milanović iz odjeljenja za narkotike

Don kihn'o bijelo

Ovaj se bori sa vjetrenjacama!

Finska

Lijepe riječi su ukras

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Bog poživio njega i Dodika. Nismo mi svjesni koliko njihova glupost pomaže Bosni. Vječna im hvala za to!

Prelood je boobooljicavi :-D

Pa ne biraju im Svedi predsjednika jbmteblentava :-D....dacemo i Covicu opstinu jednu,bicemo dobri hihhih

Tomo

Lijepe riječi su ukras

Zeko

Droga je cudo.smanji dozu milane.

Marsal

Ruski korisni idiot vraca svojim sponzorima rusima. Oni su ga doveli na vlast ulazuci u kampanju, a sada im predsjednik narkoman vraca. Ovo je borba za ruske interese

Car

Lepo je rekao da će stavit VETO i to je to. Kralj!

Tepublika Bosna i Hercegovina

*** !!! Prije nego li pomenes taj finski otocic sa suverenim svedjanima progovori malo o etnickom ciscenju 400 000 srba iz vase etnicki naj naj cistije drzave u EU Rat moze, birajte oruzje i vrijeme al promjena Ustava NE MOZE *** …..

Mili

Bog poživio njega i Dodika. Nismo mi svjesni koliko njihova glupost pomaže Bosni. Vječna im hvala za to! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️ videćemo na izborima koliko pomaže. On će stavit veto u NATO bez problema.

.

Lijepe riječi su ukras

Tres

Ukrajinci prave slovo Z od tela ubijenih agresorskih ruskih vojnika. Zarobljene srpske vojnike, njih 6000 koji su potpisali predaju Hrvatima u Oluji 8.8.95g u Glini, strpali su u autobuse i poslali ih Miloševiću...

.

@ Mili …..Pisamo se na NATO ako usljivi Milanovic moze staviti veto ………

Sloba

Zatvori granicu sa Bosnom i uvedi takse 100% za Srbe i Bošnjake a svoje puštaj.... napravi nešto a ne da samo tu kmečiš?

Mili

Pisamo se na NATO ako usljivi Milanovic moze staviti veto ……… to ti je uređena alijansa sa jasnim pravilima, svaka članica ima pravo na veto, a i svaka članica u svom Parlamentu mora da glasa i prihvati ulazak nove članice! Dakle i Zoki i Sbor RH moraju da odobre ulazak nove članice. Ali ima on tu i puno bolja oružja za ucene od ovog, a to je blokada EU miliona pomoći za BIH...polako...nigde u svetu jedan narod ne bira predstavnika drugom, to je smešno ko i cela Bosna.

Umislio se

Ma ti slomljen a da nisi ni svjestan, zajedno sa Hrvatskom.

Porfiricus Geneticus

Ovaj definitivno nije normalan i treba ga smijeniti pod hitno!!!

Www

KOMSICU, TUZBU SUDU U STRAZBURU. OVO JE PREVRSILO MJERU...

Haha koja ***!

.

Sta rade psihijstrijske klinike u Zagrebu! Sto ga ne uhvate!!

.

Koel

Hajahahhahaha kakva je ovo budala hoce da ga mrak pojede cuj on ce ulagati neki veto da vidimo ta *** ko smje se amerima usprotiviti da ga ne pojede mrak

SOS

Ti ces potopit ovo malo sokadije u BiH, koji je to umisljeni debil, eto neko se boji rvatske, jos ih mogu izbaciti iz EU, toliko su bitni.

Brzi

Rosavi sdp-ovac, wanabee ustasa, jadan je i odlicno radi da bosanskih hrvata nestane u bosni, kao srba u hrvatskoj, zivi bili pa vidjeli!

MIKI

KOMSICU, TUZBU SUDU U STRAZBURU. OVO JE PREVRSILO MJERU... ka Www MA KOGA CE LOPOV TUZIT PA NEKA TUZI DA MU I TAMO KAZU DA 12 GODINA KRADE HRVATE JOS VI MUSLIMANI NISTE SVJESNI ZA KAKVO DJUBRE GLASATE KAD UVIDITE BIT CE VAM KASNO

Pipi

Debil nad debilima

Koel

Smece li se sta hahhahah kakva budala kad bi mi u bosni slusali svaku budalu u svijwtu

Koel

Ponovooo ide nas ljiljan Komso pozivio sto godina a ustasam covic ce umrijeti docekati nece predsjwdnistvo

Ljiljan

Miroslav Krleža:"bože me sačuvaj krvačke kulture I servskog junaštva"!

Guest

Guest Ma ti si davno slomljen samo sto to sada dolazi do izrazaja. Klimatericno-krastav si pa te ubija ljubav supruge sa bosanskim muslimanom prije braka. Sveti Sava kajmak skide,a surutka popu ide. Godine te pritisle JAO PAO nekog prije nekog kasnije.

Guest

Guest @ Zeko To mu je spas od silnih patnji u glavi kako kaze narod: Svaki dan mu je Bajram.

bosanac

Milanović i Dodik,mi pojma nemamo koliko oni nama valjaju,samo nastavite tako.BiH je uz vas

Ante

***

Ante

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije