Vuksanović-Stanković o Šešelju: Ratni zločinac, šovinista i velikosrpski fašista

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zna Draginja,k'o i komplet Balkan..

..za pravilo prve bracne noci ;)*

Hmmm

Ovaj Genocidas..lijeci se. Ako i jesu se vucale s Turcima, na bruku je Turcima. Zar to nije zlostavljanje da tudju zensku djecu tako tretiras. Kad je covjek dosao do Poslanika a.s i trazio dozvolu da pocini blud, ovaj ga je pitao da lu bi zelio da njegova majka ili sestra to s nekim urade? Kad je mladic rekao ne, Poslanik a.s mu je rekao da i ta zena s kojom bi bludnicio su necija majka ili sestra.

N

"jer znamo sve zakone koji su vjekovima važili u Beogradskom Pašaluku Osmanskog carstva"... Hahahahahaha sto hoce reci da je seselj turcin? I cijela srbija? Ahahhahhah. Nebeski narod

Ljiljan

Ko još sluša ovog krmka I presuđenog ratnog zločinca što nosa tumor od 50 kg ?!!!

500 godina

Siguran sam da je to ? Šta vi mslite?

Gost

Jel' bi ti ljiljane da ponovo Turci uvedu to pravilo prve bračne noći? Tebi to normalno? Možeš jedino svoju Fatu.

Knez

Остршћена комитка не може да поднесе што се Српски народ ујединио,па шкекће по диктату ефендије душка марковића,мила ђукановића.

/ Najnovije