Žena u bh. susjedstvu u nekoliko mjeseci pokušala ubiti tri muškarca

2
Radiosarajevo.ba
Žena u bh. susjedstvu u nekoliko mjeseci pokušala ubiti tri muškarca
Arhiv / Ilustracija

Policijska istraga na Medveščaku razotkrila je 42-godišnju ženu koja je u svom stanu tri puta izbola nožem muškarce s kojima je bila u sukobu.

Prema izvještaju zagrebačke policije, prvi napad dogodio se 6. februara 2024. godine. Nakon verbalne svađe sa 39-godišnjakom, osumnjičena je otišla u kuhinju po nož te ga dva puta ubola u prsa i jednom u ruku. Iako je bio teško povrijeđen, muškarac je uspio pobjeći i preživjeti napad.

Naredni incident dogodio se 13. maja 2024. godine, kada je u kasnim večernjim satima, ponovno nakon verbalne svađe, 42-godišnjakinja pokušala ubiti 44-godišnjaka.

BH Meteo upozorava: Narednih dana stižu još toplije temperature, upućen važan apel stanovnicima BiH

BH Meteo upozorava: Narednih dana stižu još toplije temperature, upućen važan apel stanovnicima BiH

U trenutku kada je muškarac pokušao napustiti stan, krenula je za njim s nožem i ubola ga u trbuh. Uprkos povredama napadnuti je uspio pobjeći i zadobio je lakše tjelesne povrede.

Najnoviji napad, koji je potaknuo policijsku istragu, dogodio se 25. maja 2024. godine, nešto prije 9 sati ujutro. Nakon još jedne svađe, 42-godišnja osumnjičenica napala je 53-godišnjaka, ubola ga nožem u prsa, ali je muškarac uspio oduzeti joj oružje i pobjeći.

Nakon što su policijski službenici prikupili sve relevantne dokaze, 42-godišnjakinja je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije