Zdravko Mamić ponovo napada, objavio nove fotografije

1
Radiosarajevo.ba
Zdravko Mamić ponovo napada, objavio nove fotografije
Foto: EPA-EFE / Zdravko Mamić

Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama osuđen za izvlačanje višemilionskog iznosa novca iz kluba, oglasio se putem svog Facebook profila gdje je priložio, kako navodi, ekskluzivne, fotografije sudaca koje predstavljaju "dokaz koji će reći sve o neovisnosti hrvatskog krivosuđa".

Mamić je objavio snimku iz jednog osječkog kafića u kojem za istim sjede tužitelj Sven Mišković te suci Miroslav Rožac i Miroslav Jukić što je bivši čelnik Dinama nazvao udruženim "krivosudnim" poduhvatom.

U nastavku pročitajte dio Mamićeve objave:

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

"EKSKLUZIVNO! Hrvatice i Hrvati, je li ovo moguće? Jeste li vi svjesni gdje živite? Mjesto radnje gornjih fotografija nisu moje noćne more, nego kafić San Francisco u Osijeku, vrijeme radnje jučer u 11 sati i 15 minuta. Na fotografijama se u ugodnom srkanju kavice nalaze neovlašteni tužitelj u mom progonu gospodin Mišković, a za stolom su u dobrom društvu članovi sudskih vijeća koja su oformljena kako bi me osudila – sudac Miroslav Rožac i Miroslav Jukić.

U 2021. godini, kao što sam više puta svjedočio i vlastitim očima tijekom suđenja, goste se zajedno NEOVISNI tužitelj i NEOVISNI suci. Slika suprotstavljenih strana "neovisnog" sudstva kako se časte, dogovaraju i druškaju sigurno će biti dio stalnog postava Međunarodnog suda pravde!

Donošenje presuda po kafanama Jukiću je očito odavno na meniju jer je u Kafiću Magis prijetio predsjedniku vijeca Krušlinu da mora presuditi Zorana i mene ili će ga spremiti u zatvor! U zatvor sam korumpiranog Krušlina spremio ja, ali mi je već tada bilo jasno da moje suđenje ne vodi predsjednik vijeća Krušlin, koji je nota bene u mom predmetu dao izdvojeno mišljenje i bio protiv moje presude.

Koliko cijela "neovisna infrastruktura" zaudara i smrdi od glave govori i činjenica da na traženje odvjetnika Vrhovni sud nije dozvolio da se otvori omotnica s izdvojenim mišljenjem i pročita naglas. U 21. stoljeću u neovisnom i pravednom sudu, pošalju me na sud krivosudaca koji se dogovaraju s tužiteljstvom i još kriju kakve su odluke donijeli. Pa toga nije bilo ni u srednjem vijeku", piše Mamić.

Kompletnu objavu Zdravka Mamića pročitajte na njegovom Facebook profilu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije