Zdravko Krivokapić: Cilj je bila destabilizacija Crne Gore, uvođenje haosa

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svet

Upravo tako Krivokapiću. Cilj je bila destabilizacija Crne Gore, uvođenje haosa samo je pitanje sa koje strane. Da se željelo izbjeći sve ovo vlada je morala donijeti odluku da ustoličenje mitropolita na Cetinju nije dobro za bezbjednosnu situaciju te isto ili zabraniti ili izmjestiti na drugo mjesto a ne prisilno i sa policijom braniti interese druge države. Mogli ste zabraniti i okupljanje kontra skupa ali niste ni to jer ste željeli da sukobi eskaliraju u cilju stvaranja nereda i prikazivanja Crne Gore kao nemoguće države. Ista politika kao u BIH.

KLOSA

DZABA TI TA PRICA BRADATI PEDERI U CRKVI SU SVE OTPJEVALI NOVU A STARU PJESMICU KAD SE VOJSKA VRATI NA KOSOVO JA KONTO DA JE NEKA MOLITVA

Max

Srpska posla

Hehe

Uhapsi kriminalca Mila, ako imaš mu....!

/ Najnovije