Zbog "srpskog sveta" Muharem Bazdulj prozvao Pusić, Kosor, Pećanina...

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cccc

Ovaj se repliciro od nemanje kusturice,sad imamo 2 big futa.

Porfiricus Geneticus

Ovaj Bazdilija bi trebao baš dobro da se okupa, da se proba kvalitetno, usmrdio se lojavac, gluho bilo. Ovakav glupani više u Sarajevu nije poželjan, pa nek on vrijeđa.

lenovo

A sta jedan osrednji pisac drugo da radi vec da se proda. Bice ga tuzno gledati kada Vucic padne sa vlasti.

Ovaj stvarno nema smisla.Bez veze!

.

Gost

Moguće da se prodao ali Sejdi ne može dodati vode znajući da se Sejdo već treći mandat prodaje.

Bazdulj

U pravom smislu intelektualno bazdi

Hugo

Ovaj Bazdilija bi trebao baš dobro da se okupa, da se proba kvalitetno, usmrdio se lojavac, gluho bilo. Ovakav glupani više u Sarajevu nije poželjan, pa nek on vrijeđa. ka Porfiricus Geneticus A ti ga mirisao? Gdje? I ti ne vrijedjas? Boze kako ste glupi svi vi koji pisete strasne stvari, prijetite, a onda ako vas neko "pocasti' slicno tome, odmah drvlje i kamenje. P.S. Ne branim tipa nekakav je ko merkat, samo kazem da ste svi bezmozgasi budale.

Uhhhh

Komentari na ovom portalu!? Fuj! Šta očekivati od sljedbenika islamskog fundamentaliste Izetbegovića?! Tvorevina, na čijem čelu je 30 godina, islamski fundamentalizam , je isprala mozak narodu, naročito mladima, koji su rođeni, i odrasli u tom režimu! Strašno!

kikirez

Bazdulj voli Bakira!

suljaga

Nema kvislinga dok ne rodi Nura.

/ Najnovije