Završena višesatna drama u Novom Sadu: YouTubera iz stana izvela Hitna

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ko je ovaj lik?

i zasto je njegovo s.anje znacajno toliko da bude vijest na Radio Sarajevu? Zasto nas iz dana u dan kljukate tudjim g.vnima kad imamo dovoljno i svojih? Dajte nam lijepe price, vesele, razdragane, ostavite se vise ovih povracotina! Pa sta vam je ljudi?

O001

Budalu pravo u ludaru a radio.sarajevo nas smori sa vEstima iz Srbije.

Guest

definitivno brisem ovaj portal ja zelim citati vjesti i zanimljivosti iz naseg kantona a ne iz drugih kantona il genocidne drzave sta nas interesuje sta se tamo radi dajte nam vise vjes ti iz kantona nekih zanimljivih stvari iz sarajeva iz nasih klubova diskoteka restorana parkova nasih mahala i ulica skola i sarajevskih firmi ove vjesti i gluposti mozes procitati na svakom drugom portalu zato HVALA vam od srca na ovim glupostima i brisem vas definitivno

/ Najnovije