Završena višesatna drama u Novom Sadu: YouTubera iz stana izvela Hitna

3
Radiosarajevo.ba
Završena višesatna drama u Novom Sadu: YouTubera iz stana izvela Hitna
Print Screen / Danijel Đukić

Završena je višesatna drama u novosadskoj Ulici Cara Dušana. Kako pišu beogradski mediji, YouTuber Daniel Đukić je izveden iz stana i odvezen kolima Hitne pomoći.

"Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osjećam", vikao je mladić dok su ga odvodili, piše Blic.rs.

Da podsjetimo, on se zabarikadirao u svoj stan jutros u devet sati, kada je prijetio samoubistvom i sve to uživo prenosio na Tik Toku.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Srebrenice, rano ljuta

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Srebrenice, rano ljuta

"Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi policajac", čulo se na snimku poznatog novosadskog YouTubera ispod čije terase je od jutros trajala drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer su se ispod nje nalazile službe - hitna, policija i vatrogasci.

Riječ je o poznatom novosadskom influenseru koji ima Instagram i Tik Tok profil. On je navodno snimao sve što se dešavalo, a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacivao je vatrogascima sa terase, pjevao i poručivao im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.

Postao je poznat tokom emitovanja humorističke emisije "Dnevnjak" koja je prikazivana od 2015. do 2017. godine, a gdje je sa kolegama glumio ljude iz svakodnevice.

Na Twitteru ga pratioci nazivaju "vojvoda" i "đeneral", osnivač je i serijala "Betparačke priče" i sajta "Tartanija", prenose srbijanski mediji.

Danielov najgledaniji klip je "Voćkice mi život upropastile", koji je pregledan skoro dva i po miliona pregleda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije