Region na nogama: Ko je poznati YouTuber koji prijeti ubistvom

1
Radiosarajevo.ba
Region na nogama: Ko je poznati YouTuber koji prijeti ubistvom
Twitter / Daniel Đukić (36)

Poznati YouTuber iz Novog Sada Daniel Đukić (36) se zatvorio danas u stan u Novom Sadu i prijeti da će ubiti svakoga ko priđe ili sebe.

Postao je poznat tokom emitovanja humorističke emisije "Dnevnjak" koja je prikazivana od 2015. do 2017. godine, a gdje je sa kolegama glumio ljude iz svakodnevice.

Na Twitteru ga pratioci nazivaju "vojvoda" i "đeneral", osnivač je i serijala "Betparačke priče" i sajta "Tartanija", prenose srbijanski mediji.

Dr. Hadžiahmetović: Na lokalne izbore u FBiH stranka Naprijed izlazi samostalno

Dr. Hadžiahmetović: Na lokalne izbore u FBiH stranka Naprijed izlazi samostalno

Danielov najgledaniji klip je "Voćkice mi život upropastile", koji je pregledan skoro dva i po miliona pregleda.

"U Beogradu imaju male porcije ćevapa, mora da ih bude 20, ja sam iz Apatina i ponosan sam na to, kritično mi je što sam morao doći čak do ovdje da bih došao do nekog novca", rekao je Đukić jedne prilike.

"Meni je sva ta, produkcija i sve to, vrlo brzo će još više da padne u vodu zato što će jednostavno ljudi gledati ono što hoće, ne postoji mehanizam da se to spriječi. Za godinu dana će vjerovatno TikTok da bude ta platforma na kojoj će svi da bleje, što se tiče zabave. Nismo na TikToku, ali razmišljam nešto", rekao je on u intervjuu 2020. godine za podcast "Netokracija".

"Proveo sam dan i po na TikToku, spustio sam roletne, jako je zabavno. Nemoguće je zabavno, tu ti ne izbaci samo kao smiješno ili strašno, nego šara. Ne znam, buraz, sat vremena sam gledao", rekao je Đukić.

Podsjetimo, drama u Novom Sadu traje već nekoliko sati. Daniel se zabarikadirao u stan i u toku intervencije policije puštao je uživo klip na svom TikTok profilu i Instagram nalogu na kom ima oko 40.000 pratilaca.

On se nalazi u stanu na drugom spratu i tek povremeno se pojavi na zastakljenoj terasi i igra go do pojasa.

Kako prenose mediji, on navodno snima sve, a može se čuti i kako pjeva i viče, pa čak i dobacuje vatrogascima da neće biti požara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije