Zapalili djeci kombi, mislili da su navijači

Radiosarajevo.ba
Zapalili djeci kombi, mislili da su navijači
Foto: Slobodna Dalmacja / Djeca pored zapaljenog kombija

U četiri sata i 30 minuta sinoć je na parkiralištu ispred Hostela Arena u Novom Zagrebu u potpunosti izgorjelo kombi vozilo šibenskih registracija u vlasništvu Malonogometnog kluba "Heroji 2007" iz Vodica, dok je nagorio i djelomično je oštećen minibus šibenskih registacija u vlasništvu poduzeća Gradski parking iz Vodica, javlja Slobodna Dalmacija.

"Probudila nas je buka i galama, s recepcije hostela Arena već su nazvali policiju i vatrogasce, a mi smo odmah pristupili gašenju vozila vatrogasnim aparatima. Da nismo odmah počeli s gašenjem, i drugo vozilo bi bilo potpuno izgorjelo. Kako objasniti djeci u dobi od 7 do 12 godina, koja su došla na turnir u Zagreb, zadnji u ovoj godini, zašto bi netko napravio ovakvo nešto", rekao je Tomislav Ivas Mede iz Vodica, predsjednik Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac.

Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti. Na Međunarodni turnir u kickboxingu u Zagreb doputovalo je 15-ak dječaka i djevojčica, u pratnji nekoliko roditelja.

Odlučili su prenoćiti kako bi mogli malo uživati u zagrebačkom adventu i danas se vratiti svojim kućama u Vodice, no dočekalo ih je neugodno iznenađenje.

Ivas tvrdi kako je danas doznao da se održava nogometni derbi između Hajduka i Dinama u zagrebačkom Maksimiru i pita se je li moguće da su zbog toga zapalili kombi šibenskih tablica?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije