Zapadni Balkan "podijelio" Macrona i Scholza: Njemačka ne želi biti "kočničar"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pametan covjek

gdje cemo mi jugosloveni tesko nama sa vama bakan nacionalistima

pametan covjek

gdje cemo mi jugosloveni tesko nama sa vama bakan nacionalistima

W

Nakon tridesetgodišnjeg maltretiranja , uvjetovanog mijenjanja sistema, ponašanja,politike, ekonomije ,zakona , odricanja, i drugih pravila kojih se ni sami ne drže ti dođe i kaže da se stopira razvoj i širenje EU te da zemlje kandidati nađu neku bolju soluciju. Ma more ma..

trideset godina vase mrznje na balkanu

nije ti on kriv sto se svadjate i mrzite kao stoka gdje ce te takvi gdje

Ljiljan

>>gdje cemo mi jugosloveni tesko nama sa vama bakan nacionalistima ka pametan covjek<<VI SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci))NA PRADJEDOVSKE KARPATE I URAL ODAKLE SU VAS TURCI DOVUKNJARILI NA OVE PROSTORE KAO SVOJE SLUGE KONJUŠARE I TAKO TO!!A POD TIM jugoslovenstvom STE NAPRAVILI NAJVEĆE ZLOČINE NA PROSTORIMA TE SMRDOSLAVIJE

Ljiljan

Znači biti će nešto kao prva;druga a možda I treća liga.....odmah izbaciti najbijedniju članicu krvačku u treću ligu zajedno sa rumunima I grcima,bugare,mađare I.poljake u drugu ligu BiH,c.g.i makedoniju odmah promovisati u prvu ligu a smrdiju opet bombardovati za opomenu !

/ Najnovije