Xi Jinping stigao u Srbiju: Srdačno se pozdravio s Vučićem, dočekao ga folklor na aerodromu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podijeljeno misljenje....

S jedne strane jako je dobro za Srbiju sto im ovako vazan partner dolazi u posjetu, ne dolazi Xi svakome.... A s druge strane, mislim da je ovo o medjusobnoj ekonomskoj suradnji, tj. o proboju Srbije na kinesko trziste cista utopija. Do malih specijalnih slucajeva, mozda nesto iz ptrehrane... Sve ostalo Kinez zna napravit i bolje, a narocito jeftinije. Ali ima drugih stvari, mozda da investiraju u Srbiju? Vidjet cemo sta ce se izlec.

333

Najblesavije je biti politicki poligon jednoj zemlji, pri cemu si okruzen grupom ujedinjenih zemalja od kojih zivis. Nevjerovatno na kojim se nebulozama odrzavaju ovi razni idioti i stetocine na vlasti po Balkanu. A kad se na kraju saberu racuni, gace na stapu a drzave ni na mapi.

Role

Proboj na kinesko tržište hahahahahaha ma daj ja mislim da ni sam Vučić zna da je to ubleha. Srbija može biti samo kineska +učka a nikako obratno hahahha

***

***

FANVE FANVE SERVIA!

***

Dudek Krivousti Njofra

Milka nosi carapu od svilenu bubu

***

haparatima malina

/ Najnovije