Vulin: Rezolucija Crne Gore osuđuje srpski narod za genocid kojeg nema

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Da su u Crnoj Gori uspjeli da naprave puč, ne bi bilo rezolucije. Ne bi je bilo ni da nisu pokušali da im naprave državni udar. Ali oni su ama baš sve odradili da dođe do rezolucije. Čak su i svesrpske litije po srpskom svetu doprinijele antisrpskom ishodu. Ovo k'o bumerang.

Crna Bosna i Gora Hercegovina

povampireni Diktator Milo radi isto sto i “bosnjaci”, pravi probleme i dobit ce po labrnji. Izbori su blizu, nervoza ga stisla. Odlazis u Spuz na dugo!

H

Toliko ste jadni da jadniji nemozete biti.

Www

povampireni Diktator Milo radi isto sto i “bosnjaci”, pravi probleme i dobit ce po labrnji. Izbori su blizu, nervoza ga stisla. Odlazis u Spuz na dugo! ka Crna Bosna i Gora Hercegovina HAG JE REKAO U PRAVOSNAZNOJ PRESUDI KO JE BIO I OSTAO POVAMPIREN.

Koel

Sta lupa ovaj klempo neaposoban za vojsku hohohohoho i on nwki kurton glsogovornik vuckov mozete samo da pjenite blizi vam se kraj svijet ce vas podaviti ko pacove

domaci gost

Neandertalac

Nepovampiteni

Vec rodjeni vampiri. Sta bi drugo bili potomci Vlada III Dracule.

Aha

Vulinu je svaka na mjestu! Genocida nije bilo! Džaba se upinju neprijatelji Srba da hiljadu puta ponavljaju američko-britansku i muslimansku izmišljenu propagandnu ratnu laž!Borba protiv islamskog fundamentalizma za opstanak svog, srpskog naroda ne može biti genocid, i Srbi, i sav pošten svijet neće to prihvatiti! Srbi su uvijek bili na pravoj strani istorije!

senad

Rezolucija Crne Gore osuđuje takve i slicne tebi NEGATORIMA GENOCIDA

Islamski fundamentalizam

Vulinu je svaka na mjestu! Genocida nije bilo! Džaba se upinju neprijatelji Srba da hiljadu puta ponavljaju američko-britansku i muslimansku izmišljenu propagandnu ratnu laž!Borba protiv islamskog fundamentalizma za opstanak svog, srpskog naroda ne može biti genocid, i Srbi, i sav pošten svijet neće to prihvatiti! Srbi su uvijek bili na pravoj strani istorije! ka Aha

Istina

CG, Hrvatska, Makedonija, Kosovo, federalni dio BiH, svi su pokoreni, i u kandžama NATO-a. Jedino još Srbija i RS se protive pokoriti, i zato je tolika hajka zapada protiv njih! Ako se pridruže, ništa od tuh optužbi ne bi bilo! I to je sva istina!

/ Najnovije