Vulin: “Nož žica, Srebrenica” dovoljan razlog da se prekine meč, ali…

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Jest vala... baš je ružno da se skandira "Vučiću pederu" a tebe niko ne spominje... a vazda mu se tu negdje vrtiš

Nisam@Robot

„Ne veruj ženi koja laže.“

Nisam@Robot

Zbog nekih (ovakvih) Ljudi, Covjek osjeti potrebu Zmiju da pomiluje, Govnetu da se nasmijesi i da sa puno postovanja klekne pred magarcem i kapu mu skine.!!

Lola

>>Zbog nekih (ovakvih) Ljudi, Covjek osjeti potrebu Zmiju da pomiluje, Govnetu da se nasmijesi i da sa puno postovanja klekne pred magarcem i kapu mu skine.!! ka Nisam@Robot<< Nisu to ljudi. To su humanoidi sa IQ 50, poluidioti, bez skole, bez vaspitanja, bez posla, vojsku nisu sluzili i idu u coporu ko pecinski ljudi. I sa sve tri strane potpuno jednaki, ko rodjena braca. Drzave su krive sto to tolerisu.

Koel

Kakav je ovo iblehas da ne zna razliku i on ministar policije uzasss jwdan gluho bilo nedo bog nikome ovakve budale za ministra

Guest

E ovako ti je, kad cetnici porede. "A sto on smije, a ja nesmijem?" To ti je genocidaska kultura. Zbog ovakvih se izazivaju sukobi i cak ratovi. To samo rade iz licni interesa. Gadovi smrdljivi. Pogledaj samo face, ona ti sve kaze.

Messironie

Pa konjino, razlika je sto je jedan (ovaj cetnik) pravomocno presuđenik za najteze povrede prava i za genocid a ovaj drugi nije

/ Najnovije