Vuk Drašković: Pročitao sam Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, nigdje se ne spominje srpski narod

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Aca Parizer i Mile Lopov se ne slažu. A znamo da se buka u njihovoj glavi preslikava u glave većine ostalih, ili se bar tako čini.

Fuj

Narod birao vodje, vodje negiraju genocid. Ne samo sto negiraju, nego lobiraju da se neusvoji civilizacijski cin. Dobro neka se narod zapita koga je birao i ko ih reprezentuje i vodi u njohovo ime.

Tako je ...

***

***

***

***

***

***

***

IVA

Korov će uvijek pokušavati da uništi ljepotu i šarm najljepšeg cvijeća. Korov u svemu vidi korov.

Nazalost

***

Mile

A ko je radio taj genocid. Vanzemljaci, a biseru?

***

***

***

***

ovce pastira evropskih

***

***

***

Sidje DERPE

ka DEBIL te s ****OM napravio Jes to opet osto SUHA BRABONJAVOG SCHUPKA? Nikad se ti neces KURTZA NAPRIMAT U NJEMACKOJ. Bolje vrati se u svoju selendru kod Nisa, tamo ce te cigasi poderat za pivu.

Dudek JOZA BRAVAR

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD sa previse svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope .Za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista idiota i UBICA

/ Najnovije