Vučićevi mediji šute: Von der Leyen se odbila susresti s premijerom Srbije zbog Rusa

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

Eto kakva steta bosnjo na dusi nosi toliko beba djece zena i nevinih koje sad u ovom trenutku ubijaju oruzijem doniranim iz fondova njihovih divljackih fasistitckih rasistickih udruzenih zemalja To je fakat A ovo sto vi radite poltronstvo senzacija i interes Ko je ljiga tu???

Istoricar Aco

I je li mahala sretnije veceras zbog toga sto se unuka nacistickog oficira nije sastala sa premijerom Srbije, zemlje koja je u proslosti uvijek dolazila gave Germanima?

¨Sutite¨ i vi, a Rusi razvaljuju ukroreich.

Ko vas h...

uh jana, pojede se vučko

daj tuko, odhebi u troskocima lagano

Osushena baba fasistonacistica.

Ja se ne bih sa njom sastao ni da mi neko plati milijune. Samo BRICS, Rusija majcica, zivio nam nas Putin, najpametniji politicar danasnjice, a dolje sa fujropskim strukturama vazalskog podcinjavanja humerikunjcima.

Šuti bre....

DA LI EUROPA, AMERIKA I OSTALE ZAPADNE ZEMLJE, ZAISTA GLUME DA NE KONTAJU KOJU IGRU IGRA SRBIJA, I ONAJ *****K VUCIC IH GLEDA U OCI SA PODSMJEHOM NA LICU I DRIBLA IH KO LEVATE..ON JE PRAVI IGRAC, OD EUROPE DOBIVA BESPOVRATNI NOVAC, OD ARAPA TAKODJE...NIT HEBE, NIT VOLI ARAPE, A TAKODJE I EUROPU, A NJEMU KAPI LI KAPI....

pravo glasa za žene

a jest wala sasušena ko bakalar, gore od merkelovice, zbog noćnog života sa dubokom državom...

Ursula u Srbiju dolazi barem jednom mjesečno

A nas zaobilazi ? Izgleda ode i Srbija u EU a mi ostadosmo nebeski narod - ni na nebu, ni na zemlji

EU ide u Euro-Azijsku ekonomsku integraciju

DA LI EUROPA, AMERIKA I OSTALE ZAPADNE ZEMLJE, ZAISTA GLUME DA NE KONTAJU KOJU IGRU IGRA SRBIJA, I ONAJ *****K VUCIC IH GLEDA U OCI SA PODSMJEHOM NA LICU I DRIBLA IH KO LEVATE..ON JE PRAVI IGRAC, OD EUROPE DOBIVA BESPOVRATNI NOVAC, OD ARAPA TAKODJE...NIT HEBE, NIT VOLI ARAPE, A TAKODJE I EUROPU, A NJEMU KAPI LI KAPI.... ka Šuti bre.... 😉 I Amerika tu ništa ne može, iako bi najrađe ekonomski uništila euro. Imala je Europa - 2 velika rata u koje su ih gurnuli Englesko-Američki kapitalisti i bankari a onda kad se porušila Njemacka onda im uvalili kredite kroz Maršalov Plan. Ne zaboravite Ameri su bombardirali i rušili tu istu Njemačku 1945 više nego Rusi.

Schmidt

***

***

***

Isto kao što nas i Erdogan zaobilazi

A nas zaobilazi ? Izgleda ode i Srbija u EU a mi ostadosmo nebeski narod - ni na nebu, ni na zemlji ka Ursula u Srbiju dolazi barem jednom mjesečno A i on, u Beogradu barem 2 x godišnje. Biznis ne poznaje granice, hebeš politiku, od para se živi. A neka svako živi kako hoće u svojoj kući.

Srbija je davno odlučila da ide u EU a ne u BRIKS

Ali to ne odgovara Engleskoj pa stalno nešto podmeće Vučiću uz pomoć medija i MI-6. Srbija je evropska država a to što Engleska nije u EU neka zahvale Borisu Džonsonu.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Absolutno tačan komentar

😉 I Amerika tu ništa ne može, iako bi najrađe ekonomski uništila euro. Imala je Europa - 2 velika rata u koje su ih gurnuli Englesko-Američki kapitalisti i bankari a onda kad se porušila Njemacka onda im uvalili kredite kroz Maršalov Plan. Ne zaboravite Ameri su bombardirali i rušili tu istu Njemačku 1945 više nego Rusi. ka EU ide u Euro-Azijsku ekonomsku integraciju Ruse su pokušali slomiti ekonomski jer ne mogu vojno, Kinu ne mogu slomiti ni ekonomski a ni vojno… znači EU je u ******ima ako se ne dozovu, prije nego ih Tramp pusti niz vodu zajedno sa nekom virtualnom vojnom organizacijom zvanom - NATO. NATO je postao kao utjerivač dugova od EU članica, nije džabe Makron rekao prije par godina - NATO JE moždano mrtav.

Beograd je bombardovan 3 puta

😉 I Amerika tu ništa ne može, iako bi najrađe ekonomski uništila euro. Imala je Europa - 2 velika rata u koje su ih gurnuli Englesko-Američki kapitalisti i bankari a onda kad se porušila Njemacka onda im uvalili kredite kroz Maršalov Plan. Ne zaboravite Ameri su bombardirali i rušili tu istu Njemačku 1945 više nego Rusi. ka EU ide u Euro-Azijsku ekonomsku integraciju 1941 - Njemačka a 1944 Amerikanci “saveznici” a onda ponovo NATO ( čitaj Amerika) 1998… Svima je sve jasno ….

Grohotom se nasmijah na naslov…

A Njemačka i dalje uvozi Ruski gas preko Ukrajine i naftu preko Indije, doduše malo skuplje. Isto tako Italija, Austrija, Češka, Slovačka malo preko Ukrajine a malo preko Turskog toka. Pa hajde neka mi neko normalan ovo objasni. Ma ljudi - je li ovo moguće ? Ratuju, padaju hipersonične rakete a ni jedna pogodi taj gasovod da zaustavi dotok plina. Ako Rusima pukne film , oni će jednostavno - samo zavrnuti ventil. Kraj priče zvana EU.

/ Najnovije